Tampereen komistus Aku paljastaa huvittavimman treffikokemuksensa: "En tiedä, miten siihen hajuun olisi pystynyt nukahtamaan"

Tamperelainen Aku tunnustautuu olevansa todellinen huumoriveikko, joka etsii Love Island Suomesta aitoa naista vierelleen.

Koska Love Island Suomen pakkaa hämmennettiin hiljattain uudella kaunottarella, on aika tuoda saarelle myös uusia miehiä. Viikon toisessa jaksossa nähdään, kuinka villaan tällä kertaa astelee kerralla jopa kaksi uutta miestä: Kasperi ja Aku

23-vuotias Aku on tamperelainen, alunperin Jokioisista kotoisin oleva ja opintojaan viimeistelevä fysioterapeuttiopiskelija. Love Islandin villaan Akun vie halu löytää elämänsä rakkaus, tutustua uusiin ihmisiin sekä saada uusi, ainutlaatuinen kokemus. 

Akulla on takanaan yksi pidempi parisuhde, jossa hän viihtyi ollessaan teini-ikäinen. Sittemmin miehen elämässä on ollut erimittaisia deittailusuhteita, joista viimeisin parisuhteeksi kutsuttava kesti noin kahdeksan kuukautta. 

Miehellä on melko selkeä näkemys siitä, millainen kumppani tulevan puolison tulisi olla. Saarella on hänen mukaansa valmiiksi yksi nainen, joka täyttää useat Akun kriteereistä. 

– Jenni on ehkä semmoinen, että voisi viedä jalat alta. 

– Ennen kaikkea nyt kun tilanne on tämä, että lähtee tätä kautta hakemaan rakkautta, niin sen ihmisen pitäisi olla aito ja niiden tunteiden pitäisi olla aitoja. 

Aku kuvailee olevansa erittäin huumorintajuinen veikko, joten naiseltakin tulisi tiettyä pilkettä silmäkulmasta löytyä. Tulevan kumppanin tulisi olla myös urheilullinen, jotta Aku voisi nähdä yhteisen tulevaisuuden naisen kanssa. 

Itseään Aku kuvailee kiltiksi, huomaavaiseksi herrasmieheksi. Lisäksi on yksi piirre, joka Akun mukaan määrittelee häntä vahvasti: 

– Mä olen hauska. Sen mä voin sanoa: olen hauska. 

Akun mukaan hänet tunnetaan kaveripiirissään miehenä, jolla on hauskaa sanottavaa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hän käyttää huumoriaan myös välineenä flirttailuun. 

– Näytän sitä enemmän, jos olen oikeasti kiinnostunut jostakusta ja haluan, että hän kiinnostuu myös minusta. Sitten se on semmoinen flirtti-pilke. 

Huumorinsa puolesta Aku saattaa löytää itsensä usein erilaisista huvittavista tilanteista. Mies kertoo esimerkiksi kerran olleensa tuplatreffeillä, jotka saivat odottamatta yllättävän ja koomisen käänteen. 

– Se eskaloitui siihen, että syötiin kilpaa jäätelöä. Se oli semmoinen tyhmä veto, että pystyn syömään enemmän jätskiä kuin sä, ja sitten sitä lähdettiin katsomaan. 

Aku kertoo tilanteen tapahtuneen eräänä kesänä kovimpien helteiden aikaan. Miehellä ja hänen ystävällään jäätelöä upposi kolme litraa, kunnes oli aika lopettaa veto. Jälkiseuraukset vyöryivät kuitenkin pienessä yksiössä aikaa viettäneen treffinelikon ylle varoittamatta. 

– Fiksusti mä tein siinä, koska ostin laktoositonta jäätelöä. Kaveri ei ostanut. 

– Kun kaveri oli syönyt jäätelön, sillä alkoi kiertämään mahassa. 

Koska Aku on urheiluhieroja ja hänen ystävänsä osteopaatti, he päätyivät hieromaan treffikumppaniensa jumissa olleita niskoja. Akun mukaan miehet hikoilivat asunnon kuumuudesta ja nelikko pysytteli solidaarisesti hiljaa asunnossa kasvavasta kammottavasta hajusta, jonka syypää oli Akun ystävän vatsavaivat. 

– Tytöt esittivät, etteivät he huomaa mitään. Molemmilla valuu hikeä päästä. Tytöt meinaavat nukahtaa, vaikka mä en tiedä, miten siihen hajuun olisi pystynyt nukahtamaan. 

Lopulta, kun treffikumppanit alkoivat valmistautua yöpuulle, he vitsaillen rikkoivat jään ja kysyivät, mikä asunnossa haisee. Akun ystävä laittoi kaiken miehen syyksi ja päivitteli, miten tämä saattaakin haista niin pahalle. 

– Nämä ovat niitä asioita, mihin olen ajautunut. 

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat