Love Islandin hätkähdyttävä parinvalinta muutti pelin suunnan – näin uudet parit muodostuivat

1:06
Love Island Suomessa puhaltavat muutoksen tuulet

Love Island Suomessa nähtiin jälleen järisyttävä, peliä muuttanut parinvalinta. 

Love Island Suomessa elettiin taas kerran yksi jännittävä ja dramaattinen ilta, kun saarella koitti uusi parinvalinta. 

Kun saarelaiset saivat tiedon tulevasta, lähes koko päivä saarella käytettiin siihen, että erään pariskunnan tulevaisuutta spekuloitiin ankarasti ja monien tahojen toimesta. 

Saarella on kuhistu viime aikoina erittäin paljon Oliverin ja Nean suhteen tilasta. Kaksikko löysi toisensa ohjelman alkumetreillä ja piti yhtä tiiviisti viime viikkoon asti, kunnes saarelle saapunut Aku varasti Nean parikseen. Tästä lähti liikkeelle mustasukkaisuuden ja riitojen lumipallo, jota ei ole saatu pysäytettyä vieläkään. 

Viime viikon päätteeksi Oliver ja Nea saivat sovittua tilanteensa, mutta haavat aukesivat uudestaan tällä viikolla uuden saarelaisen Juhon saavuttua villalle. Mies päätti viedä Nean treffeille, joka laukaisi jälleen tutun tilanteen. 

Jenni oli entuudestaan Oliverin pari, sillä hän pelasti miehen putoamiselta viime viikon yllättävässä parinvalinnassa, jossa Aku sekoitti pakkaa valitsemalla Nean. Vaikka Jenni ja Oliver ovat vaikuttaneet olevan hyvin vahvasti kaveripohjalla, uskaltautui Jenni myöntämään keskiviikkoiltana nähdyssä jaksossa olevansa kiinnostunut Oliverista. 

Muiden saarelaisten kannustamana ja omia pohdintojaan läpikäyneenä Jenni päätyi tekemään rohkean ratkaisun illan parinvalinnassa. Nainen oli jälleen saanut eniten katsojien ääniä ja sai valita parinsa ensimmäisenä. Jenni valitsi Oliverin. 

Tämän jälkeen valintavuorossa oli Juho, joka näki tilaisuutensa tullen ja valitsi parikseen Nean. Tämän jälkeen pariutuivat Aku ja toinen saaren tuore tulokas Janita

Sitten pariksi päätyivät saaren kolme tämän hetken vahvinta pariskuntaa: Vanessa ja ReetuSofia ja Eetu sekä Nikita ja Tommy.

Viimeisenä parinsa sai valita Meri, jolla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ottaa parikseen Kasper. Kaksikko totesi aiemmin viikolla Kasperin johdolla, ettei heillä todennäköisesti voisi olla yhteistä tulevaisuutta villan ulkopuolella. 

MTV Uutiset Live kertaa Love Island Suomen viikon dramaattisimmat käänteet suoraan Espanjasta!

5:33

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja