Mainos

Fitnessmalli-voittaja Meri laittaa pian Love Island -villan miesten päät pyörälle: "Huonoin piirteeni on kiltteys"

1:22
Vanessan vaikea valinta.

Rovaniemeläinen somevaikuttaja ja vuoden 2017 Fitnessmalli Meri etsii Love Island Suomesta syvää sielujen yhteyttä. 

Love Island Suomi -villaan laitetaan jälleen vipinää, kun uusi saarelainen saapuu hämmentämään pakkaa. On aika tutustua Meriin, 23-vuotiaaseen somevaikuttaja-myyjä-personal trainer-juontaja-malliin Rovaniemeltä, joka haluaa löytää rinnalleen elämänkumppaninsa. 

Meri on vuoden 2017 Fitnessmalli-kilpailun voittaja joka on asustanut ikänsä Rovaniemellä ja tekee työnsä sieltä käsin. Hän tekee sosiaalisen median vaikuttajan töitä omien tiliensä kautta, työstää eri yritysten sometilejä sekä auttaa muita ihmisiä luomaan omaa henkilöbrändiään somen kautta. 

Vuoden 2017 Fitnessmalli-kisan voitto oli Merille yksi hänen elämänsä hienoimmista kokemuksista. 

– Se on ollut minulle kaikista erikoisin ja hienoin asia. Se kuvastaa todella paljon sitä, mitä itse olen. Siinä etsittiin sosiaalisen median vaikuttajaa ja positiivista esikuvaa sekä terveellisiä arvoja. 

Meri kuvailee olevansa päättäväinen nainen, joka alkoi tekemään paljon työtä kilpailua varten jo kauan ennen kuin haku siihen aukesi. 

– Olen kauhean päämäärätietoinen, pystyn kyllä sitoutumaan asioihin. 

Takanaan Merillä on useampia muutaman vuoden kestäneitä parisuhteita ja nainen kertookin olevansa todellinen parisuhdeihminen. Hän luottaa toisen ihmisen tapaamisessa ensisijaisesti tilanteesta tulevaan tunteeseen, eikä osaa kuvailla omaa unelmiensa miestä. 

– Sitä on vaikeaa määritellä, se riippuu todella paljon henkilöstä. Luotan tosi paljon siihen energiaan, mikä siitä tulee. Semmoiseen, että toisesta tulee hyvä mieli. 

Meriä ei sytytä mies, joka on omassa elämässään saamaton. Villan miehistä Meriä kiinnostavat eniten TommyOliver sekä uusin tulokas Petteri

– Tommy kiinnostaa hänen karismansa puolesta, en sitten tiedä millaista se on livenä. Oliver taas sen puolesta, että hän vaikuttaa niin kiltiltä. Lisäksi tuo uusi mies Petteri vaikuttaa myös mukavalta tapaukselta. 

Tommy on pitänyt Love Island -villassa alusta asti hyvin tiiviisti yhtä parinsa Nikitan kanssa. Meri ei osaa vielä sanoa, uskaltaako hän astua vahvalta tuntuvan pariskunnan väliin. 

Meri kuvailee olevansa itse ihminen, joka luottaa vahvasti intuitioon ja elää myös sen mukaan. Lisäksi hän kertoo olevansa fiksu sekä kiltti persoona, jolla on hyvät käytöstavat. Toisinaan yksi hänen vahvuuksistaan saattaa tosin kääntyä myös hänen heikkoudekseen. 

– Ehkä huonoin piirteeni on se kiltteys, tavallaan se voi olla myös heikkous. Tavallaan se, ettei osaa olla ilkeä, kun pitäisi olla. 

Enisijaisesti Meri lähtee etsimään Love Island -villalta syvää sielujen kohtaamista mahdollisen tulevan kumppaninsa kanssa. 

– Tykkään syvällisistä ihmissuhteista. Ehkä se on vähän outoa joidenkin mielestä, tavallaan kun olen kuitenkin todella sosiaalinen ja tulen kaikkien kanssa juttuun ja olen kuitenkin vahvasti intuitiolla elävä ihminen. 

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja