Kommentti: Love Islandissa on aineksia vuoden suurimpaan satuun – Jenni ja Oliver, Suomi kannustaa teitä rakastumaan

1:06
Love Island Suomessa puhaltavat muutoksen tuulet

Love Island Suomen toisen kauden toistaiseksi rohkeimman teon takana on Jenni, mutta nähtäväksi jää, päästääkö Oliver irti Neasta ja antaa mahdollisuuden uudelle mielitietylle.

Love Island Suomi-ohjelmassa eletään toista perättäistä draamantäyteistä viikkoa. Viime viikolla alkunsa sai Akun peliliikkeiden ansiosta Oliverin ja Nean suhdetta sekoittanut lumipallo, joka tuntuu vierivän loputtomiin kaksikon vaiheillessa sitä, mihin suuntaan asiaa kannattaisi lähteä viemään.

Aluksi draama Nean ja Oliverin välillä tuntui herkulliselta. Katsojalle on tietenkin mielenkiintoista, kun villassa säpisee ja tapahtuu. Siellä olevat sinkut ovat kuitenkin oikeita, nuoria ihmisiä ja heille tilanteet sekä tunteet ovat erittäin todellista elämää, eikä leikkiä.

Itse olen aina ahdistunut riitelystä ja olen vältellyt konflikteja ihmissuhteissani viimeiseen saakka. Vaikka Nean ja Oliverin suhteen setviminen on ollut viihdyttävää katsottavaa, on siitä tullut kuitenkin myös paha mieli. Oliver ja Nea ovat melko erilaisilla energioilla varusteltuja persoonia, jotka eivät tunnu löytävän millään toisiaan tässä mustasukkaisuuden syvässä aallokossa.

Sitten toisaalla on Jenni. Koko kansan suosikki, joka pelasti Oliverin pudotukselta Akun valitessa yllättäen Nean parikseen viime viikolla, vaikka tiesi, että mies haluaa panostaa tästä huolimatta suhteeseensa Nean kanssa. Oliver ja Nea päätyivät sohvalle nukkumaan yhdessä ja vaikuttivat haluavansa oikeasti pelastaa suhteensa. Mutta tilanne kaksikon välillä on mennyt koko ajan vain huonommaksi ja huonommaksi.

Villaan saapui Juho, joka laittoi uudelleen liikkeelle tutun tapahtumasarjan osoittamalla kiinnostustaan Neaa kohtaan. Nähtiin hetki, jota oli odotettu: myös Oliver tuntui tosissaan alkavan epäillä suhteen tulevaisuutta.

Yllättäen myös villan muut asukkaat puuttuivat peliin. Miehet järjestivät Oliverille parvekkeelle todellisen väliintulon yrittäen tehdä selväksi koripalloilijalle, ettei suhde Neaan vaikuta toimivalta ja kaikki osapuolet tuntuvat voivan pahoin. Epäilyn siemen istui miehen mieleen hiljalleen ja Oliver tuntui olevan ehkä valmis ajatukselle siitä, että hän avaisi mielensä Jennin suhteen.

Villan naiset kannustivat toisaalla Jenniä tekemään rohkean valinnan ja toimimaan niin kuin itse saarnaa muille: kuuntelemaan sydäntään. Jennillä ei ole ollut toistaiseksi lainkaan onnea rakkauden saarella, vaikka yritys on ollut kova. Nainen ilmoitti villaan saapuessaan ohjelman ensimmäisenä päivänä olevansa eniten kiinnostunut Oliverista, ja nyt hän tunnustaa, etteivät nämä tunteet tosiasiassa olekaan kadonneet.

Eilisillan parinvalinnassa nähtiin toivottu hetki, kun Jenni keräsi rohkeutensa ja kauniiden sanojen saattelemana ensimmäisessä valintavuorossa valitsi Oliverin parikseen. Valinnan jälkeen pari jakoi toisilleen kauniin hymyn, joka sulatti ainakin minun sydämeni. Ja valoi uskoa sekä toivoa tulevaan.

Toivon niin paljon, että Oliver avautuu ja heittäytyy mahdollisuuteensa Jennin kanssa. Silloin, kun tapasin sinkut ennen kuin he astelivat Love Island -villaan ja kohtasivat toisensa ohjelman kuvausten alkaessa, ajattelin, että siinä olisi näyttävä ja upea pari.

Toki myös Jenni ja Oliver liikkuvat erittäin erilaisilla energioilla: Jenni on äärimmäisen sosiaalinen, iloinen, aktiivinen sekä puhelias kun taas Oliver on harkitsevampi ja rauhallisempi. Kaksikon katseissa on kuitenkin sellaista kiltteyttä ja lämpöä, jota heidän toivoisi suovan erityisesti toisilleen.

Toivon lisäksi, että Nea avaa katseensa ja pystyy tarvittaessa päästämään irti entisestä paristaan. Voi olla, että Oliver ja Nea yrittävät vielä saada suhteensa toimimaan, ehkä siinä onnistuenkin. Joskus kuitenkin parasta on vain antaa toisen mennä ja yrittää olla onnellinen jonkun toisen kanssa. Näin ollen Neankin toivoisi suovan mahdollisuuden uudelle parilleen Juholle, jonka kanssa melkein yhteen ääneen nainen on todennut omaavansa lähes ”pelottavan samanlaiset arvot”.  

Olkaa hyvä sinkut, rakastukaa. 

MTV Uutiset Live kertaa Love Island Suomen viikon dramaattisimmat käänteet suoraan Espanjasta!

5:33

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja