Ryminällä Love Island -villaan saapunut upea Meri jätti rakkauden saaren: "Olisin tehnyt itse saman päätöksen"

0:58
Love Island Suomen villan asukkaat joutuvat kohtaamaan dramaattisen parinpudotuksen

Love Island Suomen jättänyt Meri sai käännettyä alkutaipaleensa vaikeudet lämpimiksi ystävyyssuhteiksi. 

Love Island Suomi -ohjelmassa elettiin tunteikas tiistai-ilta, kun Meri ja Kasper joutuivat hyvästelemään rakkauden saaren parina. Saarelaisille oli aiemmin ilmoitettu, että kolme paria on pudotusuhan alla ja turvassa olleiden parien oli yhdessä päätettävä, ketkä lähetetään kotiin. 

Pudotukselta selvisivät Janita ja Aku sekä Nea ja Juho

Meri ei löytänyt rakkautta Love Island -villasta, vaikka hän lähti avoimesti ja rohkeasti koittamaan mahdollisuuksiaan niin parinsa Kasperin kuin aiemman parinsa Joelin kanssa. Meriä harmittaa, ettei elämän rakkautta löytynyt tällä kertaa villasta, muttei kuitenkaan sure putoamistaan. 

– Sain katsottua kaikki ne mahdollisuudet, mitä siellä oli. Koen, ettei jäänyt mitään kiveä kääntämättä, Meri kertoo. 

Nainen ei ollut yllättynyt saarelaisten päätöksestä, päinvastoin. 

– En ollut yllättynyt, olisin itse tehnyt ihan saman päätöksen. Mielestäni oli ihan oikea päätös sen tilanteen kannalta. 

Meri ja Kasper ehtivät viettää tovin parina, ja Meri ehti olla jo hieman toiveikaskin miehen suhteen. Kaksikon välille ei kuitenkaan syntynyt syvempiä tunteita Kasperin todettua melko pian, ettei hän nähnyt parilla yhteistä tulevaisuutta villan ulkopuolella. 

Vaikka suhdetta ei syntynyt, Meri uskoo pysyvänsä Kasperin kanssa kuitenkin ystävinä. Meri aikoo pitää yhteyttä muidenkin saarelaisten kanssa, sillä viikkojen aikana sinkuista muodostui tiivis ja yhtenäinen ystäväporukka. 

Alun vaikeus muuttui ystävyydeksi

Nyt, kun Meri siirtyy seuraamaan rakkauden saaren tapahtumia omalle kotisohvalleen, hän toivoo erityisesti näkevänsä Juhon ja Jennin lähentyvän entisestään. Lisäksi Meri toivoo Nikitan ja Tommyn jatkavan tiivistä suhdettaan ja että Eetun ja Sofian sekä Vanessan ja Reetun suhteet kehittyisivät entisestään.

Meri kertoo lähentyneensä muiden saaren naisten kanssa varsinkin viimeisen viikkonsa aikana runsaasti. Nainen saapui muutama viikko sitten rakkauden saarelle aikamoisen kohinan saattelemana, eikä alku ystävyydelle muiden naisten kanssa ollut kaikista helpoin. 

– He ovat tosi ihania ja uskalsivat päästää minut vihdoin tavallaan lähelle. Tietenkin alussa kun tulin, niin kaikki olivat vähän yllättyneitä ja tietyllä tavalla varautuneita. Mutta aivan ihania tyttöjä ja varmasti tullaan näkemään tämän jälkeenkin. 

Meri koki hieman kivikkoisen alun ystävyydessä varsinkin Vanessan kanssa, joka oli hieman mustasukkainen Reetusta Merin osoitettua mielenkiintoa tätä kohtaan. Naiset saivat kuitenkin selvitettyä kaiken välillään. 

– Juuri tuossa viimeisenä päivänä puhuttiin Vanessan kanssa, että kuinka pitkä matka mekin ollaan tavallaan tultu silleen ystävinä. Hän sanoi kokeneensa miut alussa uhkana, mutta sitten me lähennyttiin siinä loppua kohden. 

Suomeen palattuaan Meri totuttelee jälleen normaaliin arkeensa ja palaa pian töiden ääreen. Love Islandin elämää hän aikoo seurata aktiivisesti edelleen televisio välityksellä. 

– Ehdottomasti jään kyllä innolla seuraamaan, että miten nuo suhteet etenevät, Meri summaa. 

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

7:15

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja