Sama kiinnostuksen kohde rasitti välejä Love Islandilla: "Ärsyttää, jos nainen ei ole toiselle kunnioittava"

Sama kiinnostuksen hiersi naisten välejä Love Island Suomi -sarjassa.

Rakkauden saaren kolmas viikko jännittävissä tunnelmissa. Draamaa oli ilmassa, kun sama mies kiinnosti useampaa naista.

Fitnessmalli Meri asteli Love Island Suomi -villaan ja pääsi heti pikadeiteille kaikkien saaren miesten kanssa. Meri iski silmänsä reppureissaaja-komistus Reetuun, jonka kanssa hänellä on ollut parhaat keskustelut.

Reetun pari Vanessa ei asiasta luonnollisestikaan pitänyt, eikä varsinkaan siitä, että Meri ei ole tullut hänelle kasvotusten kertomaan aikeistaan. Kun naiset pääsivät viimein keskustelemaan aiheesta, ja Meri vaikutti luovuttaneen Reetun suhteen.

– Alkuun miehistä Reetu kiinnosti eniten. Mutta huomasin, että tuletta tosi hyvin juttuun ja näytätte söpöiltä. Halusin vaan sanoa, että kunnioitan sitä. Että ei stressiä sen suhteen, Meri vakuutteli Vanessalle.

Keskustelu näyttää puhdistavan ilmaa naisten välillä, sillä Vanessa kiittää Meriä keskustelusta ja kertoo häntä ärsyttäneen se, että Meri kertoi ensiksi talon muille naisille kiinnostuksestaan Reetua kohtaan. Vanessa tilittää vielä huvimajassa kameralle, että hän ei ole mustasukkainen.

– En ole mustasukkainen, eikä se ollut siitä kyse. Reetu saa ja pitääkin mennä juttelee. Mua ärsyttää se, että nainen ei voi olla toiselle naiselle kunnioittava, hän laukoo.

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat