Vastikään Love Island -villaan astellut Aleksi joutui yllättäen poistumaan rakkauden saarelta: "Se oli nopea reissu"

1:15
Michelle on turhautunut Oliverin käytökseen. Kaksi entuudestaan tuttua sinkkua tekevät comebackin rakkauden saarelle. Riemu ei kestä kauaa, sillä illalla kokoonnutaan jälleen haikeiden jäähyväisten äärelle, eikä kyyneliltä vältytä. Ketkä joutuvat jättämään saaren lopullisesti?

Love Island Suomi -Aleksi joutui kotimatkalle pian villaan saapumisensa jälkeen.

Love Island Suomi -villassa nähtiin jälleen dramaattinen ja surullinen hetki, kun kaksi saarelaista lähetettiin kotimatkalle. Rakkauden saaren miesten oli keskenään päätettävä pudotukseen joutuva nainen ja naisten puolestaan mies. 

Miehet päättivät lähettää kotiin Liisan ja naiset Aleksin, joka saapui villalle sen tuoreimpana asukkaana viikko sitten. Mies kertoo kuluneen viikon tuntuneen kuin unelta. 

– Se oli nopea reissu. 

Aleksi kertoo, ettei nopea putoaminen villalta harmita häntä suuresti. Hän on kiitollinen saamastaan mahdollisuudesta ja uudesta, erityisestä kokemuksesta. . 

– Turha jossitella, että "mitä jos". Ei se vie mua tai asiaa mihinkään eteenpäin. 

Mies löysi villassa viettämänsä viikon aikana hyviä uusia ystäviä, mutta romanttisia tunteita ei Aleksin mukaan hänen kohdallaan liikkunut suuntaan eikä toiseen. 

– Se ehkä harmittaa, että olisi hauskaa siellä tutustua vielä enemmän tyyppeihin. Oli juuri alkanut saada otetta heistä ja juttu lähti pikkuhiljaa luistamaan. 

Aleksi analysoi, että hänen mielestään villaan jääneillä, suhteensa kanssa alati vaiheilevilla Oliverilla ja Michellellä saattaisi olla mahdollisuus löytää romanttisia tunteita toisiaan kohtaan, mikäli he antaisivat kipinälle mahdollisuuden syttyä. Janitan ja Akun tilanteen hän luulee sen sijaan saavuttaneen jo huippuhetkensä, eikä kaksikko tule ihastumaan toisiinsa, vaikka he kovasti sitä miettivätkin. 

Villaan jääneistä saarelaisista Aleksi kannustaa erityisesti Eetun ja Reetun suhteita. 

– Molemmilla on hyvät kumppanit siinä, heidän jutut vaikuttavat vilpittömiltä ja aidoilta. 

Suomeen palattuaan Aleksi aikoo suunnata takaisin arjen pariin – sekä tehdä asian, joka hänen piti tehdä mikäli Love Island ei olisi tullut väliin. 

– Aloitan uudet työt ja palaan arkeen, Aleksi hymyilee.

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

5:36

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja