Mainos

Kolmen lapsen äiti avautuu elämästään vanhempana: "Nämä ovat vuosia, jolloin emme nuku"

Vaikka vauvavuodet ovat usein unettomia ja raskaita, asiaa helpottaa paljon se, että rinnalla on joku, jonka kanssa tämän kaiken voi jakaa.

Bloggari, kirjailija ja kolmen pienen lapsen äiti Lauren jakoi Facebookin Love What Matters -sivustolla kuvan itsestään ja miehistään hymyilemässä kameralle. Vaikka pariskunta on silmin nähden iloinen, tämä kuva kuvastaa Laurenin mukaan sitä, mitä kolmen pienen lapsen vanhemmat ovat paraikaa käymässä läpi.

– Nämä ovat vuosia, jolloin emme nuku. Näinä vuosina kuulemme öisin itkua ja annamme halauksia pimeydessä. Näinä vuosina emme nuku samassa sängyssä, mutta sivelemme toistemme käsiä kohdatessamme käytävällä, äiti kertoo.

"Olen kiitollinen siitä, että minulla on ollut sinut"

Viime vuosina Lauren kertoo valvoneensa öitä vaihtaen lakanoita ja vaippoja, ruokkien ja röyhtäyttäen vauvojaan. Ja vaihtaen lisää vaippoja.

– Näinä vuosina juhlimme öitä, jolloin lapset menevät yökylään isoäidille ja saamme herätä seuraavana aamuna taas enemmän ihmisinä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka vauvavuodet ovat olleet täynnä unettomia öitä, tästä huolimatta katsoessaan toisiaan väsyneisiin silmiin vanhemmat tietävät, etteivät haluaisi kokea samaa kenenkään toisen kanssa. Näinä vuosina Lauren kertoo löytäneensä itsensä ja miehensä sohvalta kahvikupit käsissään miettien, kuinka nuo kauniit pienet ihmiset voivat saada heidät niin väsyneiksi. Ja kuinka ihmeessä heillä on aamuisin niin paljon energiaa.

– Kyllä, nämä ovat vuosia, jolloin emme nuku. Vuosia, joita meidän sanotaan vielä joskus kaipaavan.

– Tänä aamuna olen kiitollinen siitä, että minulla on ollut sinut kaikki nämä vuodet, jolloin emme ole nukkuneet, Lauren kiittää miestään.

***

2:45

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.