Kolmen kuukauden koe: Viktoria ja Alexandr päättivät hoitaa on-off-suhteensa kuntoon – kiinnittyivät toisiinsa kahleilla

Ukrainalaispari Viktoria Pustovitova, 28,  ja Alexandr Kudlay, 33, päättivät tuoda riitaisaan suhteeseensa aivan uudenlaista läheisyyttä: kaksikko lukittautui kolmeksi kuukaudeksi kiinni toisiinsa.

Ukrainalaispariskunta päätti hoitaa parisuhdeongelmansa kuntoon astetta erikoisemmalla tavalla. Viktoria Pustovitova, 28,  ja Alexandr Kudlay, 33,  päättivät kiinnittyä toisiinsa kettingistä muotoiltujen käsirautojen avulla kolmen kuukauden ajaksi. Kahleet kiinnitettiin ystävänpäivänä.

Uskovat käsirautojen auttavan jatkuviin eroihin

– Usein toistuvien riitojen ja hätäisten päätösten vuoksi erosimme monta kertaa. Aiemmin erosimme kerran tai kaksi viikossa. Se johti ongelmiin, Alexandr kuvaili Reutersille.

Pari palasi aina erottuaan yhteen, mutta kiivaat luonteet aiheuttivat ongelmia. Sitten he keksivät ratkaisun.

– Taas yhden riidan aikana Vika (Viktoria) sanoi, että meidän pitää erota. Vastasin  "sitten kiinnitän itseni sinuun". Sanoin sen ajattelematta paljoa.

Viktoria kieltäytyi ensin kahleideasta, mutta otti lopulta miehen sanat tosissaan. Nainen päätti, että Alexandriin lukittautuminen olisikin hyvä idea.

– Päätin, että se olisi kiinnostava koe minulle, Viktoria kuvailee.

Pari päättikin kiinnittyä toisiinsa kettingistä muotoilluilla käsiraudoilla kolmen kuukauden ajaksi. 

Käyvät suihkussa vuorotellen

Nyt "käsirautaelämää" on takana noin kuukausi. Kaksikko tekee kaiken yhdessä: he käyvät suihkussa vuorotellen, ja jos toisen täytyy käydä vessassa, toinen seisoo oven ulkopuolella. Katso yllä olevalta videota, miten kahle-elämä kotona sujuu!

Alexandrin mukaan erikoiseen järjestelyyn tottuu kuitenkin päivä päivältä enemmän, mutta miehen mukaan Viktorian tunteet ovat kuitenkin kuumenneet kokeen aikana.

– Mielestäni järjetöntä tyytymättömyyttä on enemmän. Kysyn häneltä, onko jokin vialla, muttei hän koskaan osaa selittää, Alexandr kommentoi.

Riitoja koe ei ole poistanut

Miehen mukaan nuorten parien kannattaisikin sietää toisiaan ja yrittää toimia järkevästi, sillä riidan aikana sanottuja kiivaita sanoja ei saa takaisin. Alexandr'n ja Viktorian riitoja koe ei tosin ole täysin poistanut.

– Mutta kun olemme päätymässä umpikujaan emmekä voi ymmärtää toisiamme, lakkaamme yksinkertaisesti puhumasta sen sijaan, että pakkaisimme tavaramme ja häipyisimme, Alexandr kuvailee.

Koe herättää useita kysymyksiä 

Alexandr työskentelee automyyjänä netin kautta ja Viktoria on kosmetologi. Se, miten kaksikko onnistuu hoitamaan työnsä ja olemaan samalla kiinni toisissaan, ei toistaiseksi ole selvinnyt.

Sosiaalisessa mediassa kahleidea onkin otettu epäillen vastaan.

– Joo, tuo varmaan korjaa on-off-suhteen, Dr. Steven Walker kirjoittaa Twitterissä.

– En kykene ymmärtämään tätä, Talento Rutsate toteaa.

"Vaikuttaa siltä, että joku saa kohta murhasyytteen"

Moni on epäileväinen sen suhteen, että pakollinen yhteiselo lukon avulla aidosti toisi onnea ja ymmärrystä.

– Vaikuttaa siltä, että joku saa kohta murhasyytteen, Dan Le vitsailee.

– Onnea matkaan! Nähdään sitten erojuhlissa, Zezo ennustaa.

– On-off-suhde on melko hyvä merkki siitä, ettei suhdetta ole tarkoitettu olevaksi. Joten nämä kaksi totesivat "hei, pannaan se toimimaan pakolla", Robertó sanoo.

Lienee ilmeistä, että pari on toisinaan irti toisistaan – he nimittäin kykenevät sekä pukeutumaan että vaihtamaan vaatteita!

Lähteet: Reuters, Fox News

Lue myös:

    Uusimmat