Mainos

Kolmelle syytteet ruotsalaisen liikemiehen sieppauksesta

Ruotsalaisliikemies siepattiin Göteborgissa tammikuussa, kun hän oli matkalla töihin.

Kolmea miestä vastaan on nostettu syytteet liikemies Fabian Bengtssonin sieppauksesta Ruotsissa. Kodintekniikkaketju Siban johtaja katosi tammikuussa Göteborgissa, kun hän lähti kotoaan töihin.

Kahta 43- ja 25-vuotiasta miestä syytetään ihmisryöstöstä ja törkeästä kiristysyrityksestä. Kolmatta, 27-vuotiasta miestä, syytetään törkeästä kiristysyrityksestä. Syyttäjän mukaan siepparit vaativat 50 miljoonan kruunun (runsaan viiden miljoonan euron) lunnaita Bengtssonin perheeltä.

Fabian Bengtsson siepattiin 17. tammikuuta, kun hän oli poistunut kotoaan mennäkseen töihin. Siepparit olivat uhanneet häntä pistoolilla, ruiskuttaneet kyynelkaasua hänen silmilleen ja iskeneet hänet maahan. Bengtsson oli sen jälkeen raahattu oman autonsa takapenkille, hänen silmänsä oli sidottu ja hänelle oli laitettu käsiraudat. Sitten hänet oli kuljetettu Gårdan kaupunginosassa sijaitsevaan asuntoon Göteborgissa. Bengtssonia oli säilytetty äänieristetyssä puulaatikossa.

Bengtsson löydettiin helmikuun alussa Göteborgissa sijaitsevasta puistosta. Hän kertoi, että sieppaajat olivat jättäneet hänet sinne. Hän oli päällisin puolin kunnossa.

Syyttäjän mukaan 25- ja 43-vuotiaat olivat yhdessä suunnitelleet sieppauksen syksyllä 2004.

(MTV3-STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.