Kolme kuollut nokkakolarissa Leppävirralla – toinen autoista syttyi palamaan

Yhtä henkilöä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Pohjois-Savossa Leppävirralla kolme ihmistä on kuollut ja yksi loukkaantunut liikenneonnettomuudessa, kertoo Itä-Suomen poliisilaitos.

Onnettomuudessa on kuollut yksin autossaan ollut pakettiauton kuljettaja ja kaksi henkilöautossa ollutta ihmistä, poliisi kertoo MTV uutisille. Neljäs onnettomuudessa mukana ollut henkilö oli henkilöautossa ja hän on poliisin mukaan vakavasti loukkaantunut.

Pelastuslaitos kuvailee onnettomuutta MTV Uutisille kahden auton nokkakolariksi. Poliisin ja pelastuslaitoksen mukaan henkilöauto syttyi palamaan onnettomuuden seurauksena.

Pakettiauton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, poliisi sanoo. Pakettiauton menehtynyt kuljettaja oli poliisin mukaan täysi-ikäinen nuori henkilö.

Onnettomuus tapahtui Vehmersalmentiellä noin puolitoista kilometriä Konnuslahdesta Leppävirran suuntaan.

Paikalla oli onnettomuuden tapahtuessa normaali ajokeli, eikä asfaltti ollut märkä, pelastuslaitos kertoo. Onnettomuus sattui pelastuslaitoksen mukaan maaseutumaisella tiellä, jossa on toistuvia pieniä mutkia. Onnettomuuspaikan läheisyydessä on loiva mutka.

Hälytys onnettomuudesta tuli lauantain puolella vähän puolenyön jälkeen. Pelastuslaitokselta onnettomuuspaikalle hälytettiin Kuopiosta, Leppävirralta ja Varkaudesta yhteensä viisi yksikköä.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Lue myös:

    Uusimmat