Mainos

Kolikkonsa tarkkaan laskenut äiti yllätti tarjoilijan liikuttavalla tavalla: "Tämän muistan vielä vuosienkin päästä"

Kolikoitaan tarkasti laskenut äiti jäi tarjoilijan mieleen vuosiksi eteenpäin.

Aiemmin tarjoilijana työskennellyt Corey Herbert jakoi koskettavan tarinan työvuosiltaan Quarassa. Tarjoilijana työskennellessään mies oli tottunut arvioimaan asiakkaan ulkoisen olemuksen perusteella nopeasti, kuka tulisi antamaan hänelle tippiä ja kuka ei.

Erään asiakkaan kohdalla hänen arvionsa meni kuitenkin pahasti pieleen.

”Eräänä iltana sisään tuli nainen kolmen lapsensa kanssa. Tarjoilijana olin oppinut arvioimaan, kuka asiakkaista tulisi antamaan tippiä ja kuka ei ollenkaan. Olin ehdottomasti jälkimmäisen kannalla tämän naisen kohdalla. Hän kysyi joka ikisen listan annoksen hintaa ja tilasi juotavaksi vettä. Hän ei ollut kiinnostunut alkuruoista.

Yhdessä vaiheessa hänen tyttärensä kysyi, saisiko hän maitoa. Nainen kaivoi esiin kolikkokukkaronsa, laski rahansa ja vastasi: ’Saat’. Tässä vaiheessa olin varma, etten tulisi saamaan tippiä, mutta he olivat niin mukavia ja ystävällisiä asiakkaita, etten edes ajatellut sitä.

Ruokailun päätteeksi nainen maksoi kaiken pikkukolikoilla.

Kun palasin siivoamaan pöytää, huomasin yllätyksekseni pöydällä kasan kolikoita, jotka oli jätetty minulle. Kolikoita oli kahdeksan dollarin edestä, mikä oli noin 25 prosenttia laskun loppusummasta. Tämän samaisen naisen piti laskea ensin rahansa, ennen kuin pystyi lupaamaan tyttärelleen juomaksi maitoa vain, koska halusi olla aivan varma, että hänellä riittäisi rahaa myös tippiin.

Mikä onkaan arvoltaan suurin tippi, jonka olen koskaan saanut? Ei ehkä tämä, mutta tämän ainakin muistan vielä vuosienkin päästä.”

Erilaista äitiyttä:

3:02

Lähde: Lifehack

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.