F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Kokenut F1-kuski on jo tyrkyllä Kimi Räikkösen korvaajaksi – tallipäällikkö rauhoittelee kuljettajan paljastuksesta käynnistyneitä spekulaatioita: "Se olisi pahin mahdollinen tilanne"

6:53
Mistä Kimi Räikkösen ja Alfa Romeon lamakausi johtuu? Ossi Oikarinen selvittää.

Jos Kimi Räikkösen ja Alfa Romeon yhteinen taival päättyy, Räikkösen mahdolliseksi korvaajaksi on väläytelty Nico Hülkenbergiä. Tallipäällikön mukaan vielä on liian aikaista spekuloida.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 14.-16.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hülkenberg, 32, on ollut viime kauden jälkeen ilman tallipaikkaa, tosin saksalaiskuljettaja piipahti kahtena edellisenä viikonloppuna Silverstonessa antamassa näyttöjä Sergio Pérezin tuuraajana Racing Pointilla.

Samassa yhteydessä Hülkenberg kertoi, että haluaisi palata F1-kuljettajaksi, koska kyseessä on hänen unelmiensa työ. Hülkenberg on neuvotellut tulevaisuudestaan kahden tallin, Haasin ja Alfa Romeon kanssa.

– Olen jutellut Frederic Vasseurin (Alfa Romeon tallipäällikkö) kanssa melko säännöllisesti viimeisten kuukausien aikana, saksalaiskuski paljasti Formula1.com-sivustolla.

Hülkenberg sanoi, että voisi olla kiinnostunut Alfa Romeolla ajamisesta, mikäli kokonaispaketti olisi oikeanlainen.

Alfa Romeon kannalta Hülkenberg olisi oivallinen valinta Räikkösen tilalle. Hänellä on vyöllään 178 GP-starttia, ja hän teki Vasseurin kanssa menestyksekästä yhteistyötä jo aikanaan pikkuformuloissa.

Beyond The Grid -podcastissa tallinsa tilanteesta puhuneen Vasseurin mukaan neuvottelut Hülkenbergin kanssa eivät ole olleet vielä kovin vakavia.

– Nyt on vielä liian aikaista. Minun täytyy keskustella asioista osakkeenomistajien kanssa ja tietää, mitä Kimi haluaa tehdä. En halua häiritä tallia tässä vaiheessa. Se olisi pahin mahdollinen tilanne, että yrittäisin käydä näitä keskusteluita nyt, Vasseur sanoi.

– Meidän täytyy löytää kadonnut suorituskykymme, koska haluan meidän olevan houkutteleva vaihtoehto kuljettajille, enkä ole varma, voimmeko vakuuttaa ketään, kun olemme vaikeuksissa. Ensin meidän täytyy kehittyä ja sen jälkeen vakuuttaa kuljettajat.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja