Liemeen joutuneelle F1-kuskille jatkoa sarjassa? Kohutallin pomo avaa ovea: "Haluaisimme ehdottomasti puhua"

Renault'lta tämän kauden jälkeen lähtevä Nico Hülkenberg on ajautunut liemeen F1-jatkohaaveidensa suhteen, mutta Williamsin apulaistallipäällikkö Claire Williams on ainakin osittain avaamassa ovea hänen suuntaansa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Singaporen GP suorana 20.-22.9.
Su: Singaporen GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Williamsilla on ensi kaudesta sopimus vain George Russellin kanssa, ja talli kartoittaa parhaillaan korvaajaa Robert Kubicalle.

– Meillä on listallamme jokunen kandidaatti, joille puhumme, Claire Williams sanoi Nextgen-Auto-lehden mukaan.

Selkeänä kandidaattina on pidetty F2-kuljettaja Nicholas Latifia, joka on jo Williamsin varakuski.

– Nicholas on samanlainen kovaa töitä tekevä tyyppi kuin George, Claire Williams kommentoi.

– Hän on hyvin vakuuttava, ja etuna on, että hän tuntee tiimin.

Hülkenberg on antanut epäröiviä kommentteja sarjan peräpään tallissa ajamisesta, mutta mikäli saksalainen haluaa jatkaa sarjassa, Williams on näillä näkymin jäämässä ainoaksi vaihtoehdoksi.

– Emme ole puhuneet hänen kanssaan, joten emme tiedä, olisiko hän kiinnostunut ajamaan meillä, Claire Williams sanoi saksalaiselle RTL:lle.

– Nico on erinomainen kuljettaja ja etsimme erinomaisia kuljettajia. Haluaisimme ehdottomasti puhua hänen kanssaan.

Hülkenberg aloitti F1-uransa juuri Williamsilla vuonna 2010. Brittitalli on rämpinyt koko tämän kauden pahnanpohjimmaisena, ja sitä ovat milloin ympäröineet kohut ja milloin puheet huonosta johtamisesta.

Williamsin lisäksi vain Alfa Romeo ja Red Bull eivät ole julkistaneet ensi kauden kuljettajakokoonpanojaan, mutta Red Bull on sulkenut Hülkenbergiltä oven ja Sky Sportsin F1-kommentaattori Karun Chandhok ilmoitti hiljattain Antonio Giovinazzin isän Vito Giovinazzin sanoneen hänelle, että hänen Alfa Romeolla ajava poikansa on tehnyt tallin kanssa sopimuksen kaudesta 2020 ja jatkaisi näin ollen Kimi Räikkösen tallikaverina.

Lue myös:

    Uusimmat