Kohukaunotar Sofia Belórf triplasi tulonsa Katiska-vyyhdin keskellä – sai myös jättimätkyt

Seurapiirikaunotar nosti tulojaan kohuvuoden keskellä.

Seurapiirikaunotar Sofia Belórfin vuoden 2020 tulot nousivat vuoteen 2019 verrattaen huimasti. Belórf tienasi viime vuonna ansiotuloa 65 209 euroa. Mätkyjä hänelle kertyi 20 116 euroa. Hänellä ei ollut pääomatuloja.

Vuonna 2019 Belórfin ansiotulot olivat 19 514 euroa. Veronpalautusta hän sai tuolloin 343 euroa. Kohukaunotar tienaa elantonsa kaupallisilla yhteistöillä sosiaalisessa mediassa. Hän seurustelee nykyään liikemies Stefan Thermanin kanssa.

Therman tienasi vuonna 2020 ansiotuloa 109 924 euroa, jonka lisäksi mies takoi pääomatuloa 56 066 euroa. Tuloista kertyi mätkyjä 44 638 euroa.

Belórf kertoi vuosi sitten Posse-lähetyksessä työskentelevänsä tällä hetkellä somen parissa. Hänen mukaansa korona-aikana töitä on riittänyt. Julkkiskaunotar kuvaili tuolloin haluavansa olla lähellä seuraajiaan ja siksi näyttää somessa aitoa elämää.

– Jos haluan olla aito, että ei ole enää kulissia mun ja seuraajien välillä, mun on pakko tuoda se kaikki. En tykkää siitä somemaailmasta, missä on ihan kaksi elämää. Some ja se oikee. Mun kulissit on kaatunut aikoja sitten, siksi näytän kaiken.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja