Kohu paisuu – myös Happoradio peruu keikkansa Särkänniemessä: "Tästä meni nyt jo maku"

Särkänniemen kesäkauden päättäjäisissä on käynnissä varsinainen artistikato. 

Myös rock-yhtye Happoradio ilmoittaa peruvansa keikkansa Särkänniemen kesäkauden päättäjäisissä.

Happoradio kertoo asiasta Facebookissa.

– Hei. Happoradio ei esiinny Särkänniemessä laulantaina 3.9. Koska tästä meni nyt jo maku koko hommasta, yhtyeen sivuilla kerrotaan. 


Happoradion lisäksi keikkansa päättäjäiskonsertissa ovat peruneet jo Lauri Tähkä ja Erin. Tällä hetkellä Jonne Aaron on päättäjäisten ainoa varma esiintyjä.

– Valitettavasti joudun perumaan osallistumiseni Särkänniemen huvipuiston konserttiin 3.9. Syynä on huvipuiston toimintaa ja eettisiä seikkoja koskeva viimeaikainen uutisointi. Pyrin tekemään korvaavan keikan yhteistyössä Radio Novan kanssa tulevaisuudessa, ja infoan siitä heti kun tiedän enemmän, Tähkä kirjoitti Facebookissa.

– Olen päättänyt peruuttaa esiintymiseni Särkänniemen kauden päättäjäisissä 3.9. Särkänniemen toimintaan ja sen kautta myös konserttiin kohdistuvan negatiivisen huomion vuoksi. Teen syksyn aikana varmasti jotain kivaa Radio Novan kanssa, infoilen siitä kun tiedetään tarkemmin. Hyvää syksyä kaikille ja toivotaan, että delfiineillä kaikki sujuu kuitenkin hyvin, kirjoitti puolestaan Erin.

Särkänniemessä järjestetään lauantaina huvipuiston kesäkauden päättäjäiset yhdessä Radio Novan kanssa.

Särkänniemen toimitusjohtaja: Salailulla halusimme varmistaa siirron onnistumisen 2:48

Huvipuiston viestintäpäällikkö Tiina Mörttinen kertoi MTV:lle, että Radio Nova järjestää paikalle korvaavat artistit.

– On peruneiden artistien fanien kannalta valitettavaa ja iso harmi, että esiintyjät peruvat esiintymisensä, mutta heillä on oikeus mielipiteensä, kommentoi Mörttinen.

– Meillä on sopimus siitä, että Radio Nova vastaa konsertin ohjelmasta. He hankkivat peruneiden artistien tilalle uudet esiintyjät. Odottelemme mielenkiinnolla, että ketä korvaajia sieltä tulee. Konsertti on vain yksi osa Särkänniemen kesäkauden päättäjäispäivää ja huvipuistossa on paljon muutakin ohjelmaa.

Lue myös:

    Uusimmat