Mainos

Outo yhteensattuma: Mies koki saman traagisen kohtalon kuin vanhempansa

Amerikkalainen Dean Dewhurst joutui kokemaan täsmälleen saman traagisen kohtalon kuin hänen vanhempansa lähes kaksikymmentä vuotta sitten. Brittiläinen Daily Mail -lehti kertoo, että mies joutui auto-onnettomuuteen samalla A59-tiellä kuin hänen vanhempansa ja menehtyi vain 28-vuotiaana.

Kun hänen vanhempansa joutuivat onnettomuuteen vuonna 1997, Dean istui 8-vuotiaana auton takapenkillä kahden veljensä kanssa. Onni oli tuolloin pienten lasten mukana, sillä kukaan heistä ei loukkaantunut vakavasti.

Lapset kuljetettiin läheiseen sairaalaan lähinnä vain tarkastettaviksi. Sen sijaan molemmat vanhemmat kuolivat onnettomuudessa. Nokkakolari tapahtui tuolloin lähellä Clitheroea Lancashiressa, kun perhe oli juuri lähtenyt lomamatkalle.

Daily Mail kertoo, että 19 myöhemmin perheen poika Dean Dewhurst törmää VW Golfillaan kuorma-autoon samalla tiellä vain muutaman kilometrin päässä vanhempien onnettomuuspaikasta Lancashiressa. Tarina ei kerro, mistä onnettomuus johtui tai kenen syytä se oli.  Dewhurst kuoli välittömästi onnettomuuspaikalla.

Baarimikkona Derby Arms -pubissa työskentelevä Dewhurst oli ammatiltaan myös sähköasentaja. Ystävät kuvaavat miestä hauskaksi ja rakastettavaksi. Hän toimi jalkapallovalmentajana paikallisessa seurassa ja pelasi myös itse jalkapalloa.

Daily Mail kertoo, että käsittämätön tragedia oli ystäville ja työtovereille valtava shokki. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.