Kitaralegenda kutsui Monroen esiintymään konserttiinsa

Rock-tähti Michael Monroe avaa Slashin konsertin Helsingin Hartwall Areenalla tiistaina 19. helmikuuta.

Rock-kitaristi Slash (oik. Saul Hudson) on itse kutsunut suomalaisrokkarin vieraaksi konserttiinsa. Monroe on tulevasta esiintymisestä innoissaan.

– Se on sellainen bändi, jonka kanssa lähtisin maailmankiertueelle milloin vain. Slash edustaa oikeita asioita, hän ei ole myynyt sieluaan, vaan on uskollinen omalle jutulleen. Samaa linjaa haluan itsekin pitää.

– Olen todella innoissani, että tapaamme taas ja pääsemme samalle lavalle. Slashilla on magee bändi ja tulossa on varsinainen show, Monroe lupaa.

Slash ja Michael Monroe ovat esiintyneet samalla lavalla ennenkin. Ruisrockissa 2010 Monroe teki yllätysvierailun Slashin keikalle ja esitti tämän kanssa kaksi kappaletta.

– Keikan jälkeen istuimme hotellin aulabaarissa aamuneljään. Hanoi Rocks -kirja oli juuri silloin ilmestynyt ja vaikka se oli suomeksi, annoin sen yhdelle Slashin bändin jäsenelle, koska hän sanoi diggaavansa mua. Se oli tosi ikimuistoinen ilta, toivottavasti nyt syntyy yhtä hienoja muistoja, Monroe kertoo.

Konsertin tapahtumajärjestäjän Live Nation tiedotteen mukaan Slash on itse nimennyt Monroen idolikseen.

– Michael Monroe on yksi kaikkein mahtavimmista rock 'n' roll -keulahahmoista. Hän on myös hyvä tyyppi ja hyvä ystävä, Slash sanoo tiedotteessa.

– Totta kai aina lämmittää sydäntä kuulla tällaista. Classic Rock -lehdessä julkaistiin kerran Slashin tekemä lista parhaista rock-biiseistä kautta aikojen ja hänellä oli ykkösenä meidän 78-kappale. Soitin hänelle myöhemmin kiittääkseni ja hän sanoi, ettei tarvitse kiittää, koska se vaan on niin kova biisi, Monroe kertoo iloisena.

Michael Monroe tuli tunnetuksi ympäri maailman Hanoi Rocks -yhtyeen keulahahmona. Nykyään hän on menestynyt sooloartisti, ja viimeistelee parhaillaan keväällä julkaistavaa uutta albumiaan.

Yhtenä rock-maailman suurimmista ikoneista pidetty Slash tuli tunnetuksi Guns 'n' Roses -yhtyeen pääkitaristina. Sen jälkeen hän on esiintynyt useissa kokoonpainoissa sekä soolona.

(MTV3–KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat