Kimi Räikkösen tallikaveri joutui kiusallisen spekulaation keskelle – huhut pyörivät F1-varikolla

Alfa Romeon suomalaiskuskin Kimi Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi on joutunut sangen nihkeiden huhujen keskelle. Giovinazzi ei ole avannut vieläkään pistetiliään, minkä myötä hän on sangen harvinaisessa kastissa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 16.55,
2. harjoitukset klo 20.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Italialaiskuskin lisäksi vain Williamsin George Russell ja Robert Kubica ovat mukana nollakerhossa.

Motorsport-Totalin mukaan F1-varikolla on levinnyt jo huhuja siitä, että Alfa Romeo saattaisi tehdä muutoksia kuljettajakaksikkoonsa – nimenomaan Giovinazzin kohdalla.

Sivusto mainitsee legendaarisen saksalaiskuskin Michael Schumacherin pojan Mick Schumacherin ja Alfa Romeon testikuljettajana toimivan ruotsalaisen Marcus Ericssonin. Näistä Schumacher ajaa tällä hetkellä formuloiden korkeimmassa juniorisarjassa, F2:ssa. Ericsson sen sijaan kilpailee Pohjois-Amerikassa IndyCar-sarjassa.

Ericsson ajoi vielä viime kaudella Alfa Romeolla. Ruotsalaiskuski on kuitenkin antanut erittäin lupaavia näyttöjä vauhdistaan rapakon takana uudessa sarjassa.

– Kaikki nämä ovat kuitenkin spekulaatioita, ovat ne sitten loogisia tai vähemmän loogisia. Todellisuudessa Giovinazzin korvaaminen ennen kesätaukoa ei vaikuta mitenkään hirveän järkevältä skenaariolta, toimittaja Christian Nimmervoll summaa.

Giovinazzilta itseltä kysyttiin mahdollisista muutoksista Kanadan GP:n viikonlopun alla.

– Saa nähdä, 25-vuotias italialainen tokaisi.

– En ole mitenkään huolissani – tässä on ajettu vasta kuusi kilpailua, Giovinazzi jatkoi. 

Alfa Romeo nosti Giovinazzin toiseksi kisakuljettajakseen tälle kaudelle. Aiemmin italialainen on toiminut muun muassa Ferrarin testikuljettajana.

Lue myös:

    Uusimmat