Kimi Räikköseltä kysyttiin ohjeita sorretulle Valtteri Bottakselle – "Pari olutta"

Venäjän GP:n viikonlopun aikana hulvattomalla letkautuksella naurattanut Kimi Räikkönen jatkoi letkeällä tuulella, kun häneltä kysyttiin ohjeita kovia kokeneelle Valtteri Bottakselle.

Sunnuntain kisassa Mercedes-kuski Bottas käskettiin päästämään tallikaveri Lewis Hamilton edelle. Tämän jälkeen Hamilton ajoi voittoon, Bottaksen jäätyä toiseksi.

Päätös kuohutti kovasti jo kisan aikana ja sen jälkeen. Bottas kun oli päihittänyt tallikaverinsa lauantain aika-ajoissa, eikä hänen kisavauhtinsa ollut lainkaan Hamiltonia heikompaa.

Kisan jälkeen Räikköseltä kysyttiin mielipidettä asiaan.

– Ei mitenkään ideaalia, mutta sellaista elämä on. Ei tuolle voi yhtään mitään, Räikkönen sanoi GP Fans -sivuston mukaan.

Räikköseltä kysyttiin myös siitä, miten Bottaksen kannattaisi hakea motivaatiota tylyn kokemuksen jälkeen.

– En tiedä, ehkä parin oluen avulla, Räikkönen letkautti.

Sunnuntain kisassa Räikkönen itse jäi neljänneksi. Ferrarin suomalaiskuskin ensimmäinen veto venyi muita pidemmäksi, eikä hän päässyt mukaan kolmen kärkikuskin taistoon.

– Menimme lujaa, mutta Mercedes meni vielä lujempaa, Räikkönen kuvaili.

Räikkösen kohdalla viikonlopun kohokohta oli lauantain vapaiden harjoitusten yhteydessä tullut heitto Ferrarin toiminnasta. Räikkönen kävi tallin kanssa keskustelua harjoitusten loppuvaiheilla, kun häntä ohjeistettiin muuttamaan auton asetuksia. Lopulta Räikkösen käskettiin sammuttaa auto, eikä hän ehtinyt radalle.

– Vittu mitä säätöö, Räikkönen totesi tiimiradiossa suomeksi.

Lue myös:

    Uusimmat