Kimi Räikköselle heitettiin kiperä kysymys – taustalla aika-ajon ankea käänne

Alfa Romeon suomalaiskuski Kimi Räikkönen koki pettymyksen Ranskan GP:n aika-ajoissa lauantaina. Räikkönen ei pystynyt parantamaan aikaansa, kun Haasin Mick Schumacher toi radalle punaiset liput. Tähän liittyen Räikköselle heitettiin kiperä kysymys.

Ranskan GP:n aika-ajojen ensimmäinen osio oli punaisten lippujen täyttämä. Ensin AlphaTaurin Yuki Tsunoda rysäytti seinään. Lopussa oli Haasin Mick Schumacherin vuoro.

Erityisesti Schumacherin ulosajo maksoi Räikkösen kannalta kovaa hintaa. Suomalaiskuski kun ei pystynyt enää parantamaan aikaansa. Lopputulos: sija 17.

– Kaukana siitä, mitä halusimme tai mihin autolla olisi pystynyt. Kolmella kierroksella kaksi punaista lippua. Nuo ovat sellaisia juttuja, mitkä eivät ole enää meidän käsissämme. Pettymys, mutta mitäpä tuossa olisi voinut tehdä, Räikkönen mietti.

Video: Haasin Mick Schumacher menettää autonsa hallinnan

Video: AlphaTaurin Yuki Tsunoda ajautuu seinään

Räikköselle heitettiin aika-ajon jälkeen kiperä kysymys. Jäämieheltä tiedusteltiin sitä, että pitäisikö hänen mielestään punaisten lippujen aiheuttavien kuljettajien lähteä joukon perältä kisaan? Tässä tapauksessa viittaus kohdistui Schumacheriin, joka oli ulosajohetkellä sijalla 15.

– Säännöt ovat mitä ovat, Räikkönen tyytyi toteamaan.

Ranskan GP:n aika-ajossa paalulle ajoi Red Bullin Max Verstappen.

Lue myös:

    Uusimmat