Kimi, olitko viikon kalareissulla Lotus-testien aikaan? Räikkönen Hollannin tv:n hilpeässä piinapenkissä

10:56

Mitä mieltä Kimi Räikkönen on entisestä pomostaan Peter de Bruijnista ja missä hän oli, kun Lotus-talli odotti turhaan suomalaiskuskiaan testiin? Hollantilainen Ziggo Sport tenttasi Räikköstä kiperillä kysymyksillä.

Räikköseltä kysyttiin muun muassa rikkomistaan ralliautoista (joita ei Kimin mukaan ollut niin montaa) ja siitä, maistuiko F1-kisojen voittosamppanja paremmalta 13 vuotta sitten kuin nyt (ei kuulemma ole maistunut koskaan hyvältä).

Yksi väittämistä kuului: Lotus-aikani olin viikon kalastamassa, kun tiimi olisi halunnut minut testaamaan. Tähän Räikkönen ei antanut täysin suoraa vastausta.

– Se on tarua, koska en ollut kalastamassa. Jotain muuta, mutta… Räikkönen vastasi ja sai hollantilaiskaksikon nauramaan.

– Puolet totta ja puolet tarua, hän jatkoi.

Häneltä kysyttiin myös suhtautumisestaan mediaan. Toimittajat katsoivat Räikkösen nenän venyneen kuin Pinokkiolla, kun tämä väitti mediavelvollisuuksia mukavaksi puuhaksi. Toinen kysymys liittyi juoru-uutisiin.

– Minä, Kimi Räikkönen, en lue huhujuttuja, jotka liittyvät minun biletykseeni ja juomiseeni. En välitä siitä v*****kaan, Jack Plooij esitti.

– Totta, Räikkönen totesi tyhjentävästi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja