Kim Kardashian huomasi yllättävän muutoksen olemuksessaan: "Se on saanut meidät täysin hämilleen"

1:40
Tulevalla Kardashian-kaudella Kim murtuu kyyneliin. Katso videolta miksi!

Keeping Up With the Kardashians -sarjan viimeinen tuotantokausi käynnistyy tällä viikolla.

Seurapiirikaunotar Kim Kardashian, 40, muisteli Voguen haastattelussa kuluneita vuosiaan tosi-tv-ohjelmassa Keeping Up With the Kardashians.

Erityisesti yksi konkreettinen muutos on hämmästyttänyt Kardashiania. Kuluneen 20 kauden aikana Kardashian-klaanin puheäänet ovat muuttuneet huomattavasti.

– Se on suuri mysteeri minulle ja sisaruksilleni. Se (äänen muutos) on saanut meidät täysin hämilleen, Kardashian sanoo haastattelussa.

– Meillä ei ole lainkaan tietoa siitä, mitä äänillemme on tapahtunut. Meillä on täysin erilaiset äänet, hän kummastelee.

Kardashian-klaani ilmoitti viime syksynä, että tv-sarjan 20. kausi jää viimeiseksi. Vuosien varrelle on mahtunut myös lukuisia noloja hetkiä. Kardashian kuitenkin kuittaa menneet huumorilla.

–Voi luoja, televisiosta on nähtävissä niin monia noloja asioita koko maailmalle, hän nauraa.  

Seurapiiritähti kertoo kuitenkin oppineensa vuosien saatossa paljon.

– Teidän täytyy ymmärtää, että olen erittäin kiitollinen kehityksestäni. Olen oppinut paljon ja olen iloinen, että olemme pystyneet jatkamaan sarjaa niin kauan, että ihmiset voivat nähdä sen.

Kardashian on parhaillaan keskellä avioeroprosessia, sillä hän haki eroa räppäri Kanye Westistä  19. helmikuuta. Ex-parilla on neljä yhteistä lasta: North, 7, Saint, 5, Chicago, 3 ja Psalm, 1.  

Keeping Up With the Kardashians C Morella 19. maaliskuuta alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja