Kim Heroldista nähdään täysin uusi puoli Selviytyjät Suomi -ohjelmassa: "Kaikkien mielestä olin ylivoimaisesti kieroin"

1:33
Vilma Bergenheim kertoo kauhun hetkistään Selviytyjät Suomi -kilpailussa

Kim Herold paljastaa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa salatun kieron puolensa. 

Malli-muusikko Kim Herold nähdään keväällä 2019 Selviytyjät Suomi -ohjelmassa. Heroldin elämässä on uusia kuvioita monella muullakin osa-alueella.

– Hyvää kuuluu, vuosi 2019 on alkanut rempan merkeissä, remontoidaan uutta kotia. Uutta musiikkia on tulossa ja paljon urheilua, se on mun 2019, peruselämää, Herold kertoo MTV Uutisille. 

Herold kertoo Selviytyjien olleen erityisen raskas kokemus ja laulaja oli yllättynyt varsinkin siitä, kuinka vahvasti vähäinen ruuan määrä voi vaikuttaa yhtäkkiä aivan kaikkeen. 

– Se aivokapasiteetin laskemisprosentti yllätti, kun ei oikeasti saanut mietittyä yhtäkään järkevää lausetta. 

Laulaja myöntää, että ohjelman kuvausten jälkeen oli järkyttävää katsoa itseään peilistä. Herold laihtui saarella ollessaan paljon, mutta hän ei näe sitä kuitenkaan täysin negatiivisena asiana. 

– Tekee varmaan ihan hyvää kehollekin tämmöinen paastoaminen välillä!

Herold kertoo saaneensa kilpailussa pian saarelle saavuttuaan juonijan maineen. Selviytyjät Suomi -pressitilaisuudessa nähdyssä heimoneuvostossa ohjelman juontaja Juuso Mäkilähde pyysi paikalla olevia kilpailijoita osoittamaan kanssakilpailijan, joka oli heidän mielestään kieroin. Herold keräsi selkeän enemmistön äänistä. 

Miehen kilpailijakollegan Wallu Valpion mukaan Heroldin juonekkuuteen saattoi vaikuttaa muun muassa se, että hän oli kilpailun ainut suomenruotsalainen. 

– Kaikkien mielestä mä olin ilmeisesti ylivoimaisesti kieroin pelaaja. Olen vähän tällainen sekoileva ihmisluonne, hyvä että saan yhden lauseen loppuun kun aivot sanoo jotain muuta. Mä aina säädän vähän ja periaatteessa pian unohdan jo, mitä olenkaan säätänyt. 

– Mutta kyllähän mä tykkään peleistä. Mä en ota asioita niin vakavasti sillä tavalla. Kyllä mä opin lukemaan aika hyvin ihmisiä siellä omasta mielestäni. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja