Kammottava käänne Selviytyjät Suomi -kilpailussa – käärme puri Marko Asellia kaulaan

Yök! Jättimäinen käärme löydettiin auton hansikaslokerosta 0:54
Yök! Jättimäinen käärme löydettiin auton hansikaslokerosta

Selviytyjät Suomi -ohjelman toisella kaudella koettiin kauhun hetkiä, kun käärme puri yön pimeydessä kilpailuun osallistunutta Marko Asellia kaulaan. 

Selviytyjät Suomi -ohjelmassa 16 suomalaisjulkkista kilpailee ankarissa olosuhtessa toisiaan vastaan. Tulevalla kaudella toisiaan vastaan kilpailevat Lotta NäkyväNiklas HagmanLola OdusogaOlli HermanSauli KoskinenVeronica VerhoWallu ValpioTuuli MatinsaloMiska HaakanaNoora RätyMarko AsellVirpi KätkäHannes HyvönenVilma BergenheimKim Herold ja Eevi Teittinen.

Ohjelman kuvauksissa koettiin kammottava hetki, kun painijalegenda ja entinen kansanedustaja Marko Asell joutui kohtaamaan yllättäen filippiiniläistä eläimistöä. 

– Oltiin nukkumassa jo kaikki, kun sitten heräsin kovaan kipuun kaulalla. Koska siellä oli aika paljon käärmeitä, tajusin heti, että se saattaisi olla käärmeen purema, mikä sitten varmistuikin, kun kävelin sieltä lyhdyn valossa lääkärin pakeille, Asell kertoo tilanteesta Nelosen tiedotteessa. 

Asellin mukaan tilanne otettiin hyvin vakavasti myös ohjelman tuotantotiimissä. 

– Ikään kuin olisin huomannut pientä hätäilyä siellä. Heilläkin oli pelko, että kuinka vakavasta puremasta tässä nyt on kyse. 

Selviytyjien tuotantotiimi toimi tilanteessa nopeasti. Nelonen Median vastaavan tuottajan Tea Panulan mukaan ihmiset pyritään pitämään ehdottomasti turvassa, vaikka ohjelman on tarkoitus olla kilpailijoille rankka kokemus. 

– Viidakko on kiuitenkin aina ihmiselle arvaamaton. Selviytyjillä on erittäin kokenut keskustuotanto, joka on tehnyt ohjelmaa tuolla alueella useisiin eri maihin. Tässäkin tapauksessa Marko pääsi välittömästi yöllä ammattimaiseen hoitoon ja toipui nopeasti. 

Panulan mukaan Asellia purreen käärmeen laji ei koskaan selvinnyt, mutta todennäköisesti kyseessä ei ollut myrkyllinen käärme, sillä myrkytysoireita Asell ei koskaan saanut.

Lue myös:

    Uusimmat