Kiihottaako tällainen rintaleikki seksin aikana? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Mitä mieltä olisit siitä, että mies haluaa p*nna rintojen väliin? Onko se 'yök' vai kiihottavaa?" kysyy nimimerkki mietiskelijä.

Näin naiset vastasivat

"Ei olisi sen kummemmin kiihottavaa tai yök. Jos mies haluaisi, niin voisi sitä aina joskus harrastaa, mutta itse en saa siitä mitään irti."
– 25, sinkku

"Minulla on isot rinnat ja ne ovat tärkeä osa seksiä. Rintojen väliin p*neminen on yksi ihana tapa nauttia seksistä kumppanin kanssa."
– 40, avoliitossa

"Onhan tuota tullut kokeiltua muutama kerta. Jos mies siitä tykkää, niin ihan ok. Eli ei yökötä, muttei suuremmin kiihotakaan."
– 51, sinkku

"Samapa tuo, voisin antaa miehen tehdä näin. Itselleni se tuskin olisi kovin kiihdyttävä kokemus, mutta en näe, miksi tämä olisi jotenkin etovaakaan. Jos vinkkejä lähdetään jakelemaan, niin en voi kuvitella, että tästä tulisi yhtään mitään ilman liukuvoidetta."
– 33, avoliitossa

"Jos tämä rintaleikki on molemmille ok, niin ei siinä sen kummempaa. Jos toista sattuu, niin ymmärrän, jos ei kiinnosta (me, joilla ei ole silikonia, joudumme vähän nostamaan rintoja riittävän kitkan saamiseksi, ja se voi rintojen koosta tai muusta sellaisesta johtuen sattua). Jos ette parina ole edes kokeilleet, voisi asiasta puhua avoimesti. Jos taas kovakouraisesti (jep, rintakin on ihan kosketusherkkä osa kehoa) yrität tätä väkisin, uskon, että saat kyseistä hoitoa yhtä aikaa ekan ja vikan kerran.

Ja mitä kokeiluun tulee, jos toinen ei ole valmis koko prosessiin, voitte sopia, että saat hetken rakastella rintoja, ja varsinainen laukeaminen tapahtuu jotenkin toisin."
– 43, seurustelee

"Itse teko ei kiihota, mutta ehkä teoriassa voisi kiihottaa se, että näkee miehen siitä nauttivan. Ei ole 'yök', jos mies tykkää, niin miksipäs ei."
– 33, parisuhteessa

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja