Nautitko, kun rintojasi hyväillään – voiko naisen rintoja hyväillä väärin? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video: Kuinka tärkeää orgasmin saaminen on seksissä?

"Nautitko, kun rintojasi hyväillään? Kuulemma joillakin naisilla se ei tunnu miltään, onko tämä totta? Miten rintoja hyväillään 'väärin', mitä ei saa tehdä?" kysyy nimimerkki penax.

Näin naisraati vastasi

"Itsestä tuo tuntuu hyvältä, mutta jokainen nainen on yksilö ja joistain se taas ei tunnu miltään. En usko, että löytyy mitään 'väärää' tapaa hyväillä rintoja, jokainen tuntee erilailla."
– 19, parisuhteessa

"Kyllä, kunhan ei ole liian kovakourainen."
– 18, sinkku

"Kyllä. Ei saa olla liian kovakourainen. Kysy, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei, jos et ole varma."
– 39, sinkku

"Se tuntuu ihan kivalta, mutta ei seksuaalisesti."
– 19, parisuhteessa

"Itse ainakin nautin rintojen hyväilystä, tuntuu, että niistä on 'suora sähköjohto' jalkoväliin. Rintoja täytyy kirjaimellisesti hyväillä, ei runnoa eikä pelkästään hipaista. Hipaisu ei tunnu missään ja runnominen karkottaa kaikki seksihalut, se vain sattuu. Niihin ei myöskään saa tarttua yllättäen, vaan käsi mielummin liukuu rinnan päälle. Kaikkein tärkein asia kuitenkin on, että hyväilijä on tuttu, turvallinen ja rakas, se oma mies!"
– 67, naimisissa

"Rintojen hyväily ja huomiointi on takuuvarma keino saada minut kuumaksi! Pienet rintani ja erityisesti nännit ovat erittäin erogeeniset ja rintojen oikeanlainen käsittely saa aikaa alapään supistuksia ja kiihotusta. Rintojen hyväily tehostaa ja nopeuttaa myös orgasmin tulemista, yhdistettynä esimerkiksi suuseksiin."
– 40, parisuhteessa

"Kysymys on absurdi, kysehän on yksilötason mieltymyksistä. Minun rintojani saa ja pitää käsitellä kovaa, jotta se tuntuu joltakin ja kiihottaa. Toinen nainen taas olisi jo samasta käsittelystä paennut kirkuen. Kumpikin on täysin ok ja normaalia. Pahin, mitä voi tehdä onkin noudattaa jotakin valmista oletusta kysymättä toiselta, mistä tämä nauttii."
– 33, avioliitossa

"Olen luonteeltani sängyssä hyvinkin masokistinen, joten rintojen 'hyväily' tarkoittaa minulle näykkimistä, imemistä tai jopa puremista. Nännien kohdalla asia on hyvin päinvastainen. En voi sietää sitä, jos nänneihini kosketaan. Nännini ovat aina olleet oikeastaan turrat ja litteät (netin 'nänniorgasmit' eivät koske minua), mutta F-kuppikokoiset rintani eivät ole turrat tai litteät. Jos rintoihini kosketaan, niin kosketaan sitten niin, että tuntuu!"
– 18, kihloissa

"Tykkään hellästä suutelemisesta ja koskettelusta, vähän voi näykkiäkin. Ehdottomasti pitää ottaa huomioon, jos kunnolla harrastetaan seksiä. Mutta sellainen rintojen lutkuttaminen, kuin vastasyntyneenä äitinsä rinnoilla, hyi elämä."
– 20, avoimessa suhteessa

"Nautin rintojeni hyväilystä ja kiihotun, kun mies kiihottuu rinnoistani. Rinnat ovat kuitenkin herkät, ja on ihan kamalaa, jos niitä puristellaan tai likistellään yhtään liikaa. Silittely ja nännien huomioiminen on se tapa, jolla minua kannattaa koskea."
– 34, parisuhteessa

"Tahtoisin, että rintojani 'leivottaisiin' eikä puristeltaisi, nännien nipistämisestä tai puremisesta puhumattakaan."
– 45, naimisissa

"Rinnat ovat minulla tosi herkkä paikka. Jos kiihotuksen aste on sopiva, pelkästään rintojen nuolemisesta saattaa tulla orgasmi. Ja rintojen nuoleminen, jos mikä, saa olon tuntumaan seksikkäältä ja sopivan tuhmalta."
– 45, parisuhteessa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja