Jäikö nainen taas ilman? 10 orgasmivinkkiä, jotka seksikumppanin pitäisi tietää

Naisen orgasmi on tunnetusti monimutkainen asia, johon vaikuttavat esimerkiksi harrastetun seksin määrä, suorituspaineet sekä stressi. Orgasmin antaminen naiselle voi tuntua monesta miehestä niin kimurantilta asialta, että hyvät neuvot ovat tarpeen.

Ensinnäkin on hyvä kysyä kumppaniltaan, mistä tämä seksissä pitää. Avoimen seksikeskustelun jälkeen mies voi yrittää antaa naiselleen orgasmin noudattamalla seuraavia ohjenuoria, vinkkaa miestenlehti Men’s Health.

1. Älä katso kelloa

Tutkimusten mukaan suurin yksittäinen tekijä, joka auttaa naista saavuttamaan orgasmi, on rentoutuminen. Seksiin kannattaa siis varata aikaa. Jos mies saa siemensyöksyn ennen kuin nainen pääsee hekuman huipulle, voi kumppanin tyydyttämistä jatkaa käsipelillä tai antamalla suuseksiä.

2. Hurmaa hänet

Yhdysvaltalaisen Kinsey-instituutin tutkimuksessa selvisi, että miehen taidot ovat potentiaalinen sukuvietin herättäjä. Eivätkä kyseessä ole pelkästään seksitaidot. Jo se, että saa naisen nauramaan, lisää hänen todennäköisyyttään saada orgasmi.

3. Kehu häntä

Alastomasta kehostaan epävarma nainen ei mitä todennäköisimmin saa orgasmia seksin aikana. Naiselle kannattaakin kertoa, että hän näyttää hyvältä.

4. Huolehdi ylävartalosta

Naisen rinnat ovat monesti kosketukselle hyvin herkät. Rintojen hellävarainen koskettelu lisää verenkiertoa nännien alueella. Kiihottumisen tunne tuntuu myös naisen alapäässä, joka kostuu lisääntyneen verenkierron seurauksena.

5. Etene hitaasti

Tavallisesti naisella kestää saavuttaa orgasmi kauemmin kuin miehellä. Maltti onkin valttia, mikäli hekuman haluaa tarjota molemmille seksin osapuolille.

Naisen tyydyttäminen kannattaa aloittaa hitaasti hiplailemalla klitorista alushousujen läpi. Tämän jälkeen sormiaan voi liu’uttaa häpyhuulia pitkin samalla kämmentään klitoriksella pitäen. Koskettelua kannattaa jatkaa hetken aikaa ennen kuin seksissä etenee seuraavaan vaiheeseen, esimerkiksi suuseksiin tai sormettamiseen.

6. Etsi G-piste

G-pisteellä tarkoitetaan lukuisista eri kudoksista muodostuvaa aluetta emättimen etuseinämässä. Sormien osuessa pehmeään, kiihotuksesta turvonneeseen kohtaan, G-piste on todennäköisesti löytynyt.

Muista G-pisteen lisäksi myös vähemmän tunnettu, nautinnollinen A-piste.

7. Huomioi kehonkieli

Suuseksiä antaessaan ei kannata keskittyä vain klitorikseen tai emättimen suuaukon nuolemiseen. Myös naisen häpyhuulet ja sisäreidet kaipaavat huomiota. Parhaiten oman petikumppaninsa nautinnosta pääsee jyvälle, kun tarkkailee hänen reaktioitaan suuseksiin. Lantion liikkeet auttavat pääsemään oikeaan rytmiin, ja sukupuolielinten tummeneva väri sekä vatsan alueen supistukset kertovat, että orgasmi on lähellä.

Mistä tietää, että nainen on saanut orgasmin? Artikkeli jatkuu videon alla.


8. Maksimoi naisen nautinto lähetyssaarnaajassa

Lähetyssaarnaaja-asennossa päällä olevan miehen kannattaa varata painoa naisen olkapäiden vieressä makaaville kyynärvarsilleen. Asennossa miehen rinta on siis suunnilleen naisen poskien kohdalla. Tämä auttaa peniksen tyveä lähemmäs klitorista. Sisään työntyminen kannattaa pitää hitaana ja ennemmin ylös-alas-liikkeessä kuin sisään-ulos-liikeessä. LUE LISÄÄ: Seksiasento, joka tutkitusti parantaa naisen mahdollisuuksia orgasmiin: "Tiedät, että se toimii, kun..."

9. Älä luovu toimivasta taktiikasta

Mikäli nainen on juuri saavuttamassa orgasmin, ilmeisen toimivan liikkeen lopettaminen tai vaihtaminen voi olla pilata hekuman. Uusia tekniikoita kannattaa kokeilla lämmittelyvaiheessa, ei loppumetreillä.

10. Muista: Naiset ensin

Mikäli haluaa taata naiselle orgasmin, häntä kannattaa tyydyttää ennen penetraatiota. Tämä voi mahdollistaa lukuisten orgasmien saamisen. Muista kuitenkin, että klitorista ei tule hieroa turhan kovaa tai liian pitkään. Liiallisesti stimuloituna klitoris puutuu ja sen tuntoaistin heikentyy.

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat