Voiko nainen olla seksin aikana "liian märkä"? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Voiko nainen olla 'liian märkä'? Itsestäni tuntuu, että voi, mutta mitä mieltä ovat miehet? Miten se vaikuttaa tuntumaan seksin aikana?" Kysyy nimimerkki WetWetWet.

Näin miesraati vastasi

"Ei voi olla liian märkä."
– 41, sinkku

"Voi ja ei voi. Luonnollisesti kostuva ei voi olla, mutta jos liukuvoidetta laittaa vaikka esileikin yhteydessä liikaa, niin silloin tuntuma hieman kärsii. Enemmän kyllä lapsiperheessä mietityttää ne ehkä kovemmin kuuluvat äänet kuin se, etteikö tuntumaa olisi. Kuitenkin märempi parempi."
– 40, avioliitossa

"Kaksi kysymystä, joista jälkimmäiseen on helppo vastata. Aloitetaan hankalammasta, eli ensimmäisestä.

Yleensä naisen märkyys koetaan miellyttäväksi ja jopa kiihottavaksi. Onhan se merkki siitä, ettei mies voi olla aivan täysi tampio ja nainenkin nauttii. Todella märkä alapää ja kosteat reidet ovat monen mielestä erittäin kiihottavaa ja tekevät naisesta kahta eroottisemman. Kuulun tähän koulukuntaan.

Valitettavasti liiallinen märkyys saattaa haitata tuntumaa, koska vähäinenkin kitka katoaa lähes täysin. Tämä pätee varsinkin, mikäli mies kärsii ns. death gripistä eli on masturboinut liian usein ja voimallisesti. Edellinen ei tietenkään koske niitä, jotka kuuluvat isomunaisten harvaan joukkoon. Tästä ei ole kokemusta. Joka tapauksessa veikkaan, että miesten enemmistö ottaisi koska tahansa liikaa lemmennesteitä kuin liian vähän tai edes sopivasti."
​​​​​​​– Herra 47, avioliitossa 

"Sitä ongelmaa ei vielä ole tullut vastaan, että nainen olisi liian märkä! Korkeintaan siinä lakanat kastuvat, mutta pestävä niitä on muutenkin. Tässä iässä, 60+, joutuu usein turvautumaan liukkariin ja riippuen aineesta sitä lorahtaa joskus liikaa. Sekin unohtuu kyllä samantien, kun päästään itse asiaan. Mitä liukkaampi, sen parempi."
​​​​​​​– 63, parisuhteessa

"Voihan se. Silloin häviää vähän tunto, kun on liian liukasta. Tyttöystäväni kohdalla tätä tapahtuu lähinnä silloin, kun hän saa orgasmin yhdynnässä."
– 37, parisuhteessa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat