Keskustan puheenjohtajaehdokkaat pitivät esittelypuheensa – "Jos etsitte taistelijaa, sen uskallan luvata"

1:00:59
Kuka puolueen johtoon? Katso Keskustan puheenjohtajaehdokkaiden tentti

Ennen puheenjohtajavaalia ehdokkaat pitivät viiden minuutin esittelypuheenvuorot sukunimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä.

Petri Honkonen lupasi puheessaan johtavansa keskustan vaikean ajan yli.

– Nyt loppuu säntäily, nyt loppuu epävarmuus, nyt loppuu gallupien tuijottelu, nyt loppuu jahkailu hallituksessa olemisesta, sanoi Honkonen puheessaan.

Katri Kulmuni sanoi puheessaan, että keskustalta ja Suomelta vaaditaan nyt sisua. Hän korosti sitä, että hänen työnsä on vielä kesken ja lupasi taistelevansa.

– Srintti on takana, pitkän matkan juoksuhan meillä on menossa, sanoi Kulmuni.

Annika Saarikko sanoi, että keskustaan mahtuu monta mielipidettä saman aatteen alle.

– En voi luvata poutasäitä,  en voi luvata menestyksen pikakaistaa. Lupaan, että puolue ottaa rohkeasti suunnan pysyäkseen keskellä, puolustaakseen omiaan, arvojaan ja alueitaan.

Jari Tasanen syytti puheessaan keskustalaisia laittomuuksista muun muassa kokousteknisissä asioissa ja valtakirjoissa. Hän ennakoi vaikeita aikoja Suomelle.

– Minä tarjoan uskottavaa johtajuutta keskustalle. Ja kriisinhallintaa olen opiskellut,. Tiedän, mitä pitää tehdä, sanoi Tasanen.

Ilkka Tiainen tarjosi käyttöön laatimaansa reseptiä menestykseen. 

– Avaa visiolla. Haasta substanssilla. Aja häpeilemättömästi itsenäisen kansakuntamme etua. Johda niin, että jokainen voi ylittää itsensä. Kiitä niin, että kilpailijatkin kuulevat, sanoi Tiainen.

Keskustan puheenjohtaja on vieraana valinnan jälkeen MTV:n Uutisextrassa tänään kello 19.10 MTV3-kanavalla ja MTV-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja