Mainos

Keskusta: Sonera-ratkaisu eduskuntaan

Keskustan puheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki vaatii hallitusta kantamaan poliittisen ja taloudellisen vastuun Soneran virheinvestoinneista.

Soneran hallitus ja toimitusjohtaja ovat tehneet Jäätteenmäen mukaan jättimäisen ja huippukalliin virheratkaisun. Maan hallitus on puolestaan epäonnistunut täysin omistajaohjauksessa.

Jäätteenmäki arvosteli Soneran umts-kauppoja maanantaina Kouvolassa alkaneessa keskustan eduskuntaryhmän kesäkokouksessa.

Hänen mielestään Suomen kaikkien aikojen suurinta investointia ei ole voitu tehdä ilman omistajan edustajan eli liikenne- ja viestintäministeriön siunausta.

Keskustan eduskuntarhmän puheenjohtaja Mauri Pekkarinen katsoi jo kansalaisten oikeustajun edellyttävän, että hallitus tuo Sonera-kysymyksen eduskunnan käsiteltäväksi.

Pekkarinen arvostelee budjettiesitystä


Pekkarinen arvosteli valtiovarainministeriön budjettiesitystä vanhoilla raiteilla ajamisesta. Esitys ei Pekkarisen mukaan reagoi työttömyyden kasvu-uhkaan eikä yritä oikaista sosiaalista eriarvopolitiikkaa.

Pekkarinen arvioi, että valtiovarainministeri Sauli Niinistön (kok.) veroratkaisut kiristäisivät satojen tuhansien kaikkein pienituloisimpien verotusta ja antaisivat eniten kaikkein suurituloisimmille.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.