Kendall Jenner koki itsensä ulkopuoliseksi Kardashianien klaanissa: "Siskoni ovat paljon kurvikkaampia"

7:05
Videolla keskustelua Kardashianien suhdesopasta.

Huippumallina työskentelevä Kendall Jenner vertasi nuorempana itseään siskoihinsa.

Televisiokasvona ja mallina tunnettu Kendall Jenner teki paljastuksia elämästään Telegraph-lehden haastattelussa.

Kendall kertoi kokeneensa aikanaan itsensä ulkopuoliseksi siskostensa joukossa. Hän koki ulkonäkönsä eroavan liikaa siskoskatraan muista jäsenistä.

– Siskoni ovat paljon kurvikkaampia kuin minä. Heillä on kaikilla rinnat, minulla ei ole rintoja. Kasvaessani tällaisena tikkumaisena tyttönä katsoin siskojani ja mietin "voi ei, pitäisikö minun olla seksikkäämpi, kuten he". Tunsin osan aikaa elämästäni, kuin en sopisi joukkoon, Kendall avautui haastattelussa.

Jennerin siskoja ovat niin ikään kuuluisat Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian ja Kylie Jenner. Kendall on sittemmin jättänyt taakseen tuntemukset ulkopuolisuudesta, mutta kokee yhä olevansa perheen outolintu.

– En ole juurikaan kuten he. Pidän siitä, että olen erilainen heihin verrattuna. Tykkään tehdä erilaisia juttuja, ja se on ok, Kendall maalaili.

23-vuotias malli on huomattavasti siskojaan salailevampi, eikä esimerkiksi paistattele rakkauselämällään julkisuudessa. Kendall on seurustellut jo jonkin aikaa NBA-pelaaja Ben Simmonsin kanssa, mutta Simmons ei ole esimerkiksi esiintynyt huippumallin Instagram-tilillä kertaakaan.

Lähde: Elle

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja