Kelly Rutherfordin kokovalkoinen asu sopii arkeen ja juhlaan – ota mallia!

Valkoinen on tänä syksynä erityisen trendikäs väri, jota kannattaakin käyttää rohkeasti! Yhdistelemällä kirkkaanvalkoisia, luonnonvalkoisia ja hyvin vaaleita harmaita vaatekappaleita voi luoda asukokonaisuuksia, jotka eivät näytä kuitenkaan tylsän yksivärisiltä.

Gossip Girl -sarjan näyttelijä Kelly Rutherford, 44, näyttäytyi New Yorkissa The Möet & Chandon Suite At The 2013 US Open -tapahtumassa kokovalkoisessa asussa, josta kuka tahansa voi ottaa mallia syksyisen raikkaaseen tyyliinsä.

Rutherford oli yhdistänyt kirkkaanvalkoiset housut, luonnonvalkoisen nahkaliivin, hyvin vaaleansävyisen harmaan neuleen ja kaulahuivin onnistuneeksi kokonaisuudeksi. Väripilkkuna tähden asussa toimivat poikkeuksellisesti ruskeat sirot sandaalit, jotka pistivät asussa silmään eritoten siksi, että asu oli muutoin niin vaalea.

Näyttelijättäreltä on helppo ottaa mallia valkeaan syksyiseen asuun, johon voi hänen esimerkkinsä mukaisesti yhdistää rohkeasti erilaisia hyvin vaaleita sävyjä. On hyvä pitää mielessä, että kun yllä on saman värin eri sävyjä, ei lopputuloksesta saa millään aikaan ainakaan tylsää!

Lisää tyylivinkkejä Muodin huipulle -sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja