Keanu Reeves osoitti jälleen olevansa Hollywoodin mukavin tähti – teki ihastuttavan eleen fanilleen: "Tarinat ovat totta"

Kaikkien aikojen mukavimmaksi supertähdeksi tituleerattu näyttelijä Keanu Reeves on pistänyt jälleen parastaan. 

Näyttelijä Keanu Reeves on kunnostautunut yhtenä Hollywoodin maineikkaimpana näyttelijänä, mutta töidensä lisäksi miehen tunnetaan olevan harvinaislaatuisen maanläheinen ja mukava ihminen. Internetissä kiertää lukematon määrä tarinoita, joissa ihmiset ovat jakaneet mukavia kokemuksiaan Reevesin kanssa. 

Hiljattain Reeves iski jälleen yllättämällä faninsa työmatkallaan kohti Bill & Ted Face the Music -elokuvan jatko-osan kuvauksia. Reeves oli matkalla kuvauspaikalle ja ajoi autoseurueensa kanssa kyltin ohi, joka oli pystytetty nurmikolle näyttelijää varten. Kyltissä luki sanat "Sinä olet sanoinkuvaamaton", jolla viitattiin selkeästi Reevesiin ja tälle taannoin tapahtuneeseen hetkeen Electronic Entertainment Expossa kesäkuussa. 

Tuolloin Reeves oli paikalla julkistamassa uutta Xbox-peliä, jonka Reeves kuvaili olevan sanoinkuvaamaton. Eräs yleisön jäsen huusi puolestaan Reevesille "Sinä olet sanoinkuvaamaton!". Reevesille tuttuun tapaan näyttelijä nauroi huomionosoitukselle ja vastasi myös huutelijalle. 

– Sinä olet sanoinkuvaamaton! Te olette kaikki sanoinkuvaamattomia! Reeves huusi tuolloin takaisin. 

Elokuvan käsikirjoittaja Ed Solomon twiittasi tilanteesta kertoen, miten Reeves oli toiminut nähtyään hellyttävän tervetulokyltin nurmikolla.

– Joten, eilen tämä kyltti oli nurmikolla matkalla kuvauspaikalle. Keanu hyppäsi autosta ja teki näin, Solomon kirjoittaa päivityksessään.

Kuten kesäkuisessa tapauksessa, myös nyt Reeves otti hetken palauttaakseen kohteliaisuuden kyltin kirjoittajalle. Näyttelijä kirjoittikin kylttiin kynällään sanat "Sinä olet sanoinkuvaamaton" ja allekirjoitti sen omalla nimellään. 

Tämän jälkeen Reeves otti vielä yhteiskuvia perheen kanssa, jotka olivat asettaneet kyltin nurmikolleen. Perheen äiti kertoi antamassaan haastattelussa Reevesin keskustelleen perheen kanssa muutamia minuutteja. Näyttelijä oli puhunut muun muassa perheen 16-vuotiaan pojan Ethanin kanssa, joka oli ehdottanut äidilleen, että he tekisivät Reevesille tervetulokyltin. 

– Ne tarinat, joissa kerrotaan hänen olevan niin hyvä ihminen niin suurella sydämellä ovat totta. Ainakin niin ajattelen niiden muutaman minuutin perusteella, jotka vietimme hänen kanssaan. 

Lähde: USA Today

Lue myös:

    Uusimmat