Mainos

Kauris etsii tasokasta kumppania, Leijona ihailijaa – horoskooppimerkki kertoo, mitä sinkkumies todella haluaa

Thought Catalog -sivusto listasi eri horoskooppimerkkien mieltymykset. Millaisen kumppanin mies haluaa? Lue ja katso, tunnistatko itsesi tai tuttavasi!

oinass

Oinas

Oinas haluaa seikkailijakumppanin. Hän haluaa ihmisen, joka on valmis mihin vain, eikä todellakaan aio jäädä sohvaperunan viereen kotiin.  Oinas on peloton, ja tahtoo sinusta ”rikoskumppanin” elämän ihmeellisille retkille.

härkää

Härkä

Hän haluaa rennon kumppanin, joka on tasainen ja luotettava. Et petä Härkää tai riko luottamusta, joka välillänne vallitsee. Ymmärrät hänen rauhallista käytöstään, ja nautitte rentoutumisesta sohvalla hyvän ruoan kanssa.

kaksosett

Kaksoset

Kaksoset haluaa intohimoisen kumppanin, joka ymmärtää hänen innostustaan maailman asioita kohtaan. Kumppani ei saa hidastaa hänen menoaan. Kaksosten hassuja puolia tulee kehua, ja arkipäivän pikku seikkailujen tulee innostaa hänen kumppaniaan!

rrapu

Rapu

Rapu haluaa rakastavan, avoimen ja tukea tarjoavan kumppanin. Lyhyellä pinnalla varustetut, sulkeutuneet ihmiset eivät kelpaa; tunneyhteys on tälle miehelle tärkeintä. Rakasta Rapua koko sydämelläsi ja syleile hänen herkkää puoltaan!

leijjona

Leijona

Hän haluaa ihailevan kumppanin. Leijona haluaa tuntea olonsa erityiseksi, ja kaipaa vierelleen eräänlaista tosielämän cheerleaderia. Unelmakumppani on viisas ja osaa myös kantaa itsensä.

neitsytt

Neitsyt

Neitsyen standardit ovat korkeat, eikä kumppani pääse helpolla; kardinaalimoka olisi olla tyhmä tai laiska. Neitsyt haluaa kumppanin, joka arvostaa järjestettyä, kunnianhimoista elämää. Hän etsii älykköä, eikä kestä tyhmiä ihmisiä. 

vaak

Vaaka

Vaaka etsii sosiaalisten tilanteiden taitajaa. Hän haluaa rakentaa suhdetta samaa toivovan kumppanin kanssa. Vaaka tahtoo, että kokoatte ympärillenne yhteisen, tiukasti yhteen hitsatun sosiaalisen piirin.

skorpionii

Skorpioni

Skorpionin kumppanin tulee pysytellä hänen vauhdissaan. Et saa olla liian herkkä tai vaatelias. Skorpioni haluaa olla vapaa, ja sanoo aina, mitä hänen mielessään on. Skorpionia deittailevan kannattaa kasvattaa ensi tilassa sekä selkäranka että paksu nahka!

jousimiess

Jousimies

Liian vakava kumppani ei kelpaa Jousimiehelle, mutta jos saat hänet nauramaan, hän on sinun! Hän etsii hauskaa kumppania, koska rakastaa nauraa ja valaisee minkä tahansa tilan hymyllään. 

kauris (2)

Kauris

Kauris etsii tasokasta kumppania. Hän on kunnianhimoinen ja konservatiivinen, ja on luultavasti piirtänyt unelmakumppanistaan tarkan kuvan mieleensä. Kauris toivoo, että sopeudut hänen elämäänsä täydellisesti. Kumppanin vanhoillisuus ei haittaa!

vesimiesz

Vesimies

Vesimies etsii avomielistä kumppania, onhan hänkin aika erikoinen tyyppi. Rakkauselämänne ei sovi sosiaalisiin normeihin, joita muut noudattavat! Vesimies haluaa, että ajattelet omasta puolestasi, ja olet avoin hänen mielenkiinnonkohteilleen. Jos haluat valloittaa hänet, haasta hänet ajatuksillasi!

kalatt

Kalat

Kalat etsii taiteellista kumppania, sillä hän on taiteilijasielu, joka haluaa ilmaista itseään kaikilla mahdollisilla keinoilla. Potentiaalisen kumppanin on oltava valmis tähän. Kalat tulee ihailemaan luovuuttasi, joten jaa taiteesi rohkeasti hänen kanssaan.

***

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.