Kauriin vuosihoroskooppi 2019

Mitä lupaa Kauriin vuosihoroskooppi 2019?

Rakkaus

Rakkaudessa kauriiden kannattaa tänä vuonna panostaa luottamukseen, sillä luottamus on parisuhteen perusta. Kun opettelet ensin luottamaan itseesi, sinun on helpompi luottaa myös kumppaniisi. Muista ettet voi koskaan omistaa toista ihmistä. Älä tee myöskään mitään sellaista mikä voisi olla haitaksi suhteellenne. Rakkauden täytyy antaa virrata vapaasti, muuten se voi kuihtua pois.

Sinkkukauriit saattavat tänä vuonna ihastua ja rakastuakin. Älä kuitenkaan pidä liikaa kiirettä, vaan anna itsellesi ja ihastuksellesi aikaa tutustua kaikessa rauhassa toisiinne ja nauttia ihanasta alkuhuumasta. Suhteen ehtii kyllä vakiinnuttaa ja virallistuttaa sitten aikanaan.

Perhe ja ystävät

Perhe on sinulle tärkein asia maailmassa. Älä kuitenkaan anna intensiivisen perhe-elämän surkastuttaa sosiaalista elämääsi. Tarvitset aikaa perheen ohella myös itsellesi ja ystävillesi. Kun vietät välillä aikaa kodin ulkopuolella yhdessä ystäviesi kanssa, jaksat olla parhaiten tukena perheellesikin.

Työ ja ura

Töissä sinulla menee hyvin. Sinun taitoihisi luotetaan, ja saat entistä vastuullisempia tehtäviä. Tänä vuonna sinulle voi olla luvassa myös jonkinlainen väliaikainen työkomennus ulkomaille, tai lähdet ehkä kokonaan töihin vieraaseen maahan.

Opiskelu

Kansainvälisyys kiinnostaa sinua opinnoissasikin. Nyt voi olla juuri oikea hetki lähteä ulkomaille opiskelemaan. Sinun kannattaa kuitenkin miettiä tarkkaan mihin lähdet ja selvittää voisitko kenties tehdä osan omasta tutkinnostasi ulkomailla.

Raha-asiat

Rahasta sinulla ei tänä vuonna ole pulaa, mutta ole silti varovainen sijoitusasioissa. Harkitse jokaista sijoitusta todella tarkkaan, sillä epäonnistunut sijoitus voi viedä suuria summia rahaa ja syöstä sinut pahimmassa tapauksessa taloudelliseen ahdinkoon vuosiksi eteenpäin. Muista lukea huolellisesti kaikki sopimukset, ja etenkin ne pienellä painetut tekstit, ennen kuin panet nimeäsi alle mihinkään.

Terveys

Vuonna 2019 olet täynnä voimaa ja elämäniloa, mutta sinun täytyy silti muistaa kuunnella kehoasi. Poltat itsesi loppuun nopeammin kuin huomaatkaan, jollet lepää tarpeeksi. Lepo on ainoa tapa saada lisää energiaa loppuun käytetyn energian tilalle.

Uudenvuodenlupaus 2019

Lupaa itsellesi kasvattaa luottamusta sekä itseesi että rakkaimpaasi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja