Mainos

Kaunein rakkaustekstiviesti palkittiin

"Olet minulle tango, salsa ja rumba; ihana hurma josta en soisi koskaan toipuvan." Tältä näyttää rakkausrunotekstiviestikilpailun voittajaruno, jonka on kirjoittanut kuopiolainen suomenkielenopettaja Jarna Aromaa-Laamanen.

Rakkautta ensiviestillä -kilpailun järjestivät Kuopio tanssii ja soi -festivaali, Savon Sanomien verkkolehti ja Pohjois-Savon kirjallinen yhdistys Vestäjät ry. Kilpailuun osallistui noin 150 tekstiviestirunoa koko Suomesta.
Australiasta pyrki kisaan käsinkirjoitettu kirjeruno. Kilpailun tulokset julkistettiin tiistaiaamuna.

Toiseksi tulleen runon on kirjoittanut kuopiolainen Ritva Kolehmainen: "Yöjunan käytävällä/ matkaamme yhteiseen aamuun/ puiden latvat sahaavat taivasta/ kuunsirppi leikkaa palan sinestä/ sinä kolon sydämestä/ jäät sinne asumaan."

Kolmannen palkinnon saaja oli Jaana Korkelainen, hänkin Kuopiosta: "Sinä minussa, ja maailmaa ei ole. Sinä lähdit, ja minua ei ole."

Neljänneksi tuomarit nimesivät Taisto Leppäsaaren runon: "NO NEKIN EROS, SANOS TUTTU TOS. LOPPU INTOHIMO, EROS. ONHAN VIELÄ THANATOS." Viidenneksi sijoitettua Hannu Eerikäisen runoa tuomaristo kiitteli sen verran arvoitukselliseksi, että se panee lukemaan runon uudestaan alusta loppuun: "Lensin lähellesi, pakenit. Leikkasin siipeni. Nyt katson kaipaamatta taivaan sineen, kun hengitän maan tuoksua kasvot povellasi."
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.