Katso kuvat: Röyhelöitä ja huumoria makuuhuoneeseen

Hääpukeutuminen on juhlavaa, joten miksei pukuleikkejä voisi jatkaa myös makuuhuoneen puolelle hääyön aikana? ota huntu käyttöön alusasun kanssa, ja yllätät miehesi taatusti.

Liverpool Lingerie Fashion Show 2010 esitteli paitsi tavanomaisia alusasuja, myös leikkisiä ratkaisuja makuuhuoneen puolelle.

Pukeutumista rakastava morsian voi ottaa vihjeestä vaarin ja jatkaa tylliin ja hörhelöihin pukeutumista myös hääyönä!

Katso kuvat muotinäytöksestä alta!

Liverpool Lingerie Fashion Show

Häähunnusta tuttu sifonki oli näkyvästi esillä näytöksessä. Tavanomaisen, valkean alusasusetin voi verhota viekoittelevaan huntuun.

Alusasun kanssa saa myös leikitellä: liivi ja rintakukka tuovat valkeaan asuun huumoria. Juhlavan ja arvokkaan hääpäivän jälkeen onkin hyvä päästä hieman vapaamielisempiin tunnelmiin.

Pieni vihjailu on parempaa kuin täydellinen alastomuus. Liehuva aluspaita ylellisestä materiaalista voi olla napakymppi, ja myös erilaiset kietaisupaidat ovat nyt in. Viettele siis uusi aviomiehesi pukeutumalla pikkuiseen paitaan.

Kenties haluatkin vaihtaa morsiuspuvun valkoisen viekoittelevaan mustaan?

Ei hätää, Liverpool Lingerie Fashion Show –näytöksessä nähtiin myös tummia alusasuja, joissa niissäkin saa liehua laahuksia! Alusasu saa olla eleetön ja hillitty. Anna laahuksen tai paidan olla "se juttu" koristeellisten rintaliivien sijaan.

Jos huumorintajusi kaipaa pientä roolileikkimistä, kokeile näitä erikoisia ratkaisuja! Naamio, pitkä hame tai lyhyt tutu ovat taatusti jotain, mitä miehesi ei osaa odottaa.

MTV3/Helmi
Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat