Katso kuvat: Onko povipommi tyylikäs?

Carmen Electra, Pamela Anderson ja Victoria Silvstedt ovat kaikki kuuluisia ulkoisista avuistaan. Näillä naisilla on mitä näytellä, mutta näyttävätkö he oikeasti hyvältä? Joskus peittävämpi tyyli on paljastelua parempi vaihtoehto.

Maailman kuuluisin povipommi Pamela Anderson on kuuluisa ulkonäöstään, mutta tyyliasioistaan neiti saa harvoin kiitosta. Vaikka jättisuuret rinnat ovatkin haaste pukeutujalle, toisinaan Pamelakin onnistuu.

Musta pitkä mekko tuo Pamelan muodot esiin tyylikkäällä tavalla. Asusteet tuovat tummaan kokonaisuuteen sitä jotakin.



Tyylikkyyspisteitä Pamelalle ei heru, mutta aina ei tarvitsekaan. Tämä nainen on muokannut tyylinsä avulla elämästään menestystarinan.

Näissä kuvissa Pamela näyttää enemmän itseltään. Pastellinsävyinen tiukka hame ja pörrökiharat ovat Pamelaa aidoimmillaan.

Jos haluat kopioida Pamsun lookin, muista ainakin push-upit, kertakäyttötatuoinnit ja hiuslakka!

Carmen Electralle hamekangasta

Carmen Electra tykkää myös paljastella. Neitoa ei ole tunnistaa peittävämpien vaatteidensa alta. Tällä kertaa kokonaisuus jää hieman vaisuksi. Kesämekko on ihan kiva ja bleiseri sexy, mutta tyyli vaatii hiomista.

Tätä vartaloa sopii näytellä lavalla, mutta toivottavasti beibe saa vapaa-ajanpukeutumiseensa hieman enemmän hamekangasta. Paljastava tyyli tekee kantajastaan usein halvan näköisen. Carmen Electra näyttää tästä hyvää esimerkkiä.

Victoria Silvstedtin pallopovi

Victoria Silvstedt edustaa pallopovisia naisia parhaimmillaan tai pahimmillaan. Entinen ammattilaisurheilija on asennuttanut itselleen rintavarustuksen, jonka tarkoitus ei jää kenellekään epäselväksi. Peittävimmissäkin vaatteissa pallukat sojottavat eteenpäin aika uhkaavina. Muuten siro nainen on vihreässään ihan viehättävä.

Näissä vaatteissa on glamouria ja seksiä. Toisinaan paljastavampi vaihtoehto voi olla parempi. Asuissa mättää silti sama asia kuin edellisissäkin: rintavarustus, joka muistuttaa kahta jalkapalloa. Paljastelun kuningatar on kaiken lisäksi lanseerannut oman vaatemallistonsa. Kyseessä oli, mikäpä muukaan kuin, alusvaatemallisto.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat