Katso: Kalle Rovanperä yllätti ensimmäisessä haastattelussaan tuplamaailmanmestarina

Kalle Rovanperä maaliin tuplamaailmanmestarina! Isä ja äiti heti halaamassa – "Nautin tästä enemmän kuin ensimmäisestä" 3:06
Kalle Rovanperä maaliin tuplamaailmanmestarina! Isä ja äiti heti halaamassa – "Nautin tästä enemmän kuin ensimmäisestä."

Kalle Rovanperä sai sankarin vastaanoton tuplamaailmanmestarina Keski-Euroopan MM-rallin päätöserikoiskokeen maalissa sunnuntaina. 

Rovanperä varmisti toisen peräkkäisen MM-tittelinsä kisan toisella sijalla. Vähempikin olisi riittänyt, kun ainoa uhkaaja, Toyota-tallikaveri Elfyn Evans koki ulosajon lauantaina

Power Stage -erikoiskokeen maalissa Rovanperä juhlisti mestaruutta kartanlukijansa Jonne Halttusen kanssa. Paikalla oli myös suomalaisfaneja ja Rovanperän läheisiä. Rovanperä sai nopeasti myös halaukset äidiltään ja isältään.  

Mestaruushaastattelussa esiintyi vapautunut rallitähti, joka piti – ehkä hieman yllättäen – toista MM-titteliä tärkeämpänä kuin ensimmäistä. 

– Tulen nauttimaan tästä enemmän kuin ensimmäisestä (mestaruudesta), kovaa kilpailua Evansin kanssa hehkuttanut Rovanperä totesi.  

Rovanperä kiitteli puheessaan Halttusta, talliaan, vanhempiaan ja ystäviään. 

– Tämä on kivaa. En pysty tässä tilanteessa sanomaan paljon enempää. 

Katso Kalle Rovanperän maaliintulo mestarina sekä MM-juhlahaastattelu yllä olevalta videolta. Alla puolestaan juttu MM-rallin tuplamestareiden kunniagalleriasta sekä Rovanperä/Halttunen-mestarikaksikon yhteistyöstä. 

Kalle Rovanperä kaasuttelemassa hurjaan joukkoon – nämä rallilegendat ovat yltäneet vähintään kahteen MM-titteliin 3:15
Kalle Rovanperä hurjaan joukkoon – nämä rallilegendat ovat yltäneet vähintään kahteen MM-titteliin.

Jonne Halttunen on täydellinen aisapari Kalle Rovanperälle – näin mestarikartturi kommentoi menestyksekästä yhteispeliä 3:19
Jonne Halttunen on täydellinen aisapari Kalle Rovanperälle – näin mestarikartturi kommentoi menestyksekästä yhteispeliä.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat