Kate ja William toiselle häämatkalle – George-vauva jätettiin kotiin

Englannin kuninkaallinen nuoripari on suunnannut toiselle häämatkalleen Malediiveille. Vauva-George sen sijaan ei matkalle osallistunut.

Iso-Britannian kruununprinssi ja Cambridgen herttua William on brittilehti Daily Mailin mukaan matkustanut vaimonsa Katen kanssa viettämään toista häämatkaansa.

Ylelliseen, viiden tähden Hotel Cheval Blanc -lomakohteeseen Malediiveille lentänyt pari jätti George-vauvan viikon kestävän romanttisen matkan ajaksi Katen vanhempien Carol ja Michael Middletonin, sekä kuninkaallisen turvallisuushenkilökunnan huomaan.

Englantilaiset ovat tuohtuneet kuningasparin päätöksestä jättää seitsemän kuukauden ikäinen kuninkaallinen vauva kotiin lomamatkan ajaksi.

Englantilaisia on kummastuttanut myös kuninkaallisen nuorenparin päätös matkustaa lomalle vain noin kuukausi sen jälkeen, kun tämä lomaili tammikuussa yksityisellä Mustiquen saarella.

Ylelliset ja romanttiset matkakohteet ovat parille tuttuja jo entuudestaan, sillä kuninkaallinen kaksikko vietti häämatkaansa toukokuussa 2011 Seychelleillä. William ja Kate avioituivat huhtikuussa 2011.

Lähde: Daily Mail

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat