Käsittämätön tilanne hotellissa Tikkurilassa: Jennin vuoteeseen päästettiin vieras mies keskellä yötä

Tikkurilassa sijaitsevassa Original Sokos Hotel Vantaassa on tapahtunut erikoinen tilanne, kun kahden hotellissa yöpyneen naisen huoneeseen päästettiin vieras mies keskellä yötä. 

Kolmekymppinen Jenni kertoo MTV Uutisille olleensa viettämässä iltaa kaveriporukalla viime lauantaina. Hän oli varannut hotellista yhteisen huoneen ystävänsä Lotan kanssa.

– Olimme siinä alakerran baarissa ja Lotta lähti nukkumaan. Minä lähdin siitä vielä muutaman ystävän kanssa jatkoille. 

Jenni kertoo palanneensa takaisin hotellille kuuden jälkeen aamulla.

– Kävin ensin saattamassa erästä ystävääni hänen omaan huoneeseensa ja sitten menin sinne meidän huoneeseemme ja katsoin, että mitä hemmettiä, kuka nukkuu minun sängyssäni.

Jenni kertoo, että tässä vaiheessa Lotta heräsi hälyyn.

– Molemmat katsoimme siinä hämmästyneinä. Tämä mies vaan selitti siinä, että järjestyksenvalvoja oli päästänyt hänet sisään huoneeseen.

Jenni kertoo, että mies oli ilmeisesti selittänyt jotain järjestyksenvalvojalle ja hänet oli päästetty naisten huoneeseen. Jennin mukaan myös mies oli tilanteessa hölmistynyt, mutta hän käyttäytyi asiallisesti.

– Mies heräsi siinä, kun tulin huoneeseen. Miten tulee edes mieleenkään mennä jonkun toisen hotellihuoneeseen ja miten hänet on päästetty sinne, Jenni ihmettelee.

Lotta oli luullut, että keskellä keskellä yötä huoneeseen päästetty henkilö oli Jenni, eikä hän ollut edes avannut silmiään, vaan hän oli jatkanut unia. 

"Vastaanotossa pahoiteltiin tilannetta"

Jenni kertoo, että kyseinen mies oli viettänyt heidän kaveriporukkansa kanssa iltaa, mutta muuten hän oli heille entuudestaan täysin tuntematon. 

Naiset pyysivät miestä poistumaan huoneestaan. Aamulla kaksikko meni hotellin vastaanottoon kertomaan tapahtuneesta.

– Kysyimme, että miten on mahdollista, että näin voi käydä. Vastaanotossa pahoiteltiin ja työntekijä sanoi ottavansa heti maanantaina yhteyttä päälliköihin.

Jennin mukaan he eivät kuitenkaan saaneet seuraavina päivinä hotellista vastausta asiaan.

– Ajattelin, että laitan tästä someen tiedon. Vasta eilen, kun olin kirjoittanut tapahtuneesta Facecbookiin, otettiin meihin yhteyttä hotellista.

Jenni toteaa olevansa kuitenkin tyytyväinen, että hotelli otti heihin lopulta yhteyttä.

"Olisi voinut tapahtua mitä vain"

Jenni kertoo säikähtäneensä erikoisessa ja yllättävässä tilanteessa.

– Siinähän olisi voinut tapahtua mitä vain. Onneksi ei mitään käynyt. Mies oli varmaan yhtä säikähtänyt kuin mekin.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. Hotellin johtaja Martin Andergård vahvistaa lehdelle, että mies on päästetty huoneeseen. Hänen mukaansa kyse oli inhimillisestä tulkintavirheestä.

Andergårdin mukaan mies oli löydetty oven edestä huoneavainkotelo kädessään. Järjestyksenvalvojan ottaessa mieheen kontaktia, tämä oli kertonut avaimen jääneen huoneeseen. Mies oli näyttänyt huonekorttia, jossa huoneen numero oli merkittynä.

Andergårdin mukaan järjestyksenvalvoja kertoi ilmeisesti katsoneensa huoneen numeron kortista väärin, jonka jälkeen hän oli päästänyt miehen yleisavaimella huoneeseen.
 

Lue myös:

    Uusimmat