Karu tilanne EM-kisoissa: Valioliiga-pelaaja paareilla ulos – "Näyttää pahalta"

Tulosruutu: Saksa varmisti jatkopaikkansa jalkapallon EM-kisoissa

Skotlannin avainpuolustaja Kieran Tierney loukkaantui ikävällä tavalla jalkapallon EM-kisojen iltaottelussa Sveitsiä vastaan.

Tapauksen juuret osuvat ottelun toiselle puoliajalle, kun Tierney jahtasi karussa ollutta Sveitsin hyökkääjää Dan Ndoyeä. Tierneyn jalka tökkäsi maahan niin, että hänen reitensä koki kovia tilanteessa.

Tierney, 27, tipahti maahan, eikä hän pystynyt nousemaan ylös. Paikalle tuotiin paarit, joiden avulla Skotlannin avainhahmo kannettiin pois kentältä.

– Näyttää pahalta. Meidän pitää tarkistella tilannetta vielä myöhemmin, mutta on selvää, että hän ei pelaa seuraavassa ottelussa, Skotlannin päävalmentaja Steve Clarke totesi BBC:llä.

Tierney on Valioliiga-jätin Arsenalin sopimuspelaaja. Hän oli tällä kaudella lainalla Espanjan La Liga -seuran Real Sociedadin riveissä.

Skotlannin ja Sveitsin ottelu päättyi tasan 1–1.

Mahdollista on, että Tierneyn turnaus päättyi kyseiseen tärskyyn. Skotlanti kun on tällä hetkellä lohkossa kolmantena, kolmen pisteen päässä toisena majailevasta Sveitsistä. Skotlanti kohtaa päätösottelussaan Unkarin.

Lue myös:

    Uusimmat