Karmaiseva uutinen MM-puolivälierään – haastajan tähtisentteri ulkona kisoista

Slovakian joukkuetta kohtasi karmea uutinen MM-puolivälierän alla. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 9.-25.5.2025

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Ostravan B-lohkon neloseksi sijoittunut Slovakia pelaa torstaina puolivälierässä Kanadaa vastaan. Prahaan matkustanut altavastaaja joutuu kohtalonotteluun ilman yhtä tärkeimmistä pelaajistaan.

Calgary Flamesin NHL-hyökkääjä Martin Pospisilin turnaus on ohi. Pospisil ajautui rajusti laitaan tiistaina pelatussa Ruotsi–Slovakia-ottelussa. Hän jätti kaukalon avauserässä loukkaantumisen vuoksi. 

Mikäli upotus ei näy, katso se tästä linkistä.

Pospisil hyökkäsi alkulohkon alussa kolmannessa vitjassa, mutta nousi Ruotsi-otteluun ykkösketjun sentteriksi. Hän ehti iskeä MM-turnauksessa tehot 3+4=7 ja on joukkueensa sisäisen pistepörssin toisena. 

24-vuotias keskushyökkääjä pelasi tällä kaudella uransa ensimmäiset 63 NHL-ottelua Flamesin paidassa. Hän tehtaili yhteensä 8+16=24 pistettä.

Pospisil on SM-liigasta tutun Kristian Pospisilin veli.

Slovakian tehokkain hyökkääjä Libor Hudacek kärsii niin ikään vaivasta. Tshekkiläisjulkaisu hokej.cz:n mukaan Hudacek on käynyt magneettikuvassa, mutta Slovakian lääkäri uskoo tämän olevan pelikuntoinen torstaina. 

MM-puolivälieräparit:

17.20  Kanada–Slovakia (Praha)

17.20 Sveitsi–Saksa (Ostrava)

21.20 Suomi–Ruotsi (Ostrava)

21.20 Yhdysvallat–Tshekki (Praha)

Lue myös:

    Uusimmat