Karmaiseva löytö: Pariskunta löysi piilokameran loma-asunnostaan

Saksalaispariskunta koki karmaisevia hetkiä, kun he löysivät piilokameran vuokraamastaan loma-asunnosta.

Tämän saksalaispariskunnan loma muistuttaa huonoa komediaa, mutta on täyttä totta. He nimittäin löysivät vuokraamastaan loma-asunnosta etäohjatun piilokameran, jonka sisällön pariskunta pelkää nyt leviävän nettiin.

Kamera piilotettu kynttilöiden alle

Pariskunta oli vuokrannut asunnon Kalifornian Irvinestä majoituspaikkoja tarjoavan Aibnb:n kautta. Airbnb on palvelu, jonka kautta kautta yksityiset henkilöt voivat vuokrata kotiaan matkaajien tarpeisiin.

Loma sujui mukavasti, kunnes mies huomasi kynttilöiden välistä kajastavan outoa valoa. Valon lähde selvisi, kun hän löysi kynttiläkasan alle piilotetun etäohjatun kameran.

Asunnossa majoittunut Yvonne-niminen nainen kertoo kävelleensä huoneissa vähissä vaatteissa, sekä nukkuvansa usein alasti. Hän pelkääkin nyt hänestä kuvatun videomateriaalin päätyvän verkkoon. Kuvamateriaalin lisäksi kameraan oli tallentunut myös pariskunnan yksityisiä keskusteluja.

Airbnb joutui lukuisiin syytteisiin 

Pariskunta haastoi majoituspalvelun oikeuteen yksityisyyden suojan loukkaamisesta ja tästä aiheutuneesta henkisestä kärsimyksestä.

Tapahtuman jälkeen he nostivat lisäksi Airbnb:tä vastaan syytteen välinpitämättömyydestä. Yhtiö ilmoittaa nettisivuillaan palvelulla olevan nollatoleranssi yksityisyydensuojaan liittyvien asioiden laiminlyönneissä. Tästä huolimatta yhtiö on antanut samojen vuokranantajien jatkaa asuntonsa vuokraamista valituksista ja oikeusjutusta huolimatta. 

Lähde: Arstechnica

Voivatko mies ja nainen olla viattomasti vain ystäviä? Vinkkimiehet vastaavat videolla:

Lue myös:

    Uusimmat