Mainos

Kari Salmelaisen kassi:

- okria - vihreitä papuja - Hoi Sin -kastiketta - Sweet Chili -kastiketta - vaahterasiirappi - porsaan ulkofile

Markus Maulavirran ja Kari Salmelaisen menu:

Porsaan filekääryleet

marinadi

Hoi Sin -kastiketta Sweet Chili - kastiketta sitruunamehu ripaus vaahterasiirappia

Valmista marinadi. Leikkaa fileestä 4 ohutta viipaletta, kasta ne marinadiin 10 min. Kiehauta pavut, kiedo possun viipaleiden sisälle ja laita tikut kiinnikkeeksi. Pariloi kuumalla pannulla 1 min per puoli. Tarjoile soija-balsamico kastikkeen kanssa.

Pavuilla täytettyä porsasta

Marinoi loput lihat (yhtenäisenä) samassa marinadissa ja ruskista raitaparilapannulla. Laita kuumaan uuniin 225 asteeseen 5 minuutiksi, anna vetäytyä 15 min. Kiehauta pavut ja käristä hienoksi hakatun sipulin ja valkosipulin kera.

Pavut

Marinadi -kastike ohennetaan valkoviinillä ja kiehautetaan. Tarjoa papujen ja lihan kera.

Okra-lisäke

Kiehauta okra ja halkaise sekä paahda pannulla. Tarjoile vaahterasiirapista ja sitruunasta tehdyn kastikkeen kanssa.

Lumimuna

3 munaa 2 dl kermaa 1 vaniljatanko 100 g sokeria

Tee valkuaisista ja sokerista marenki. Laita halkaistu vaniljatanko kerman kanssa kuumenemaan ja nosta marenkikökkäreitä kerman joukkoon muhimaan (ei saa kiehua). Kypsytä 1 min per puoli ja käännä. Nosta kypsät marengit lautaselle ja suurusta kerma keltuaisilla.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.