Kari Kanala julkaisi kuvan oikeasta kämmenestään – taustalla yllättävä merkitys: "Se ei ole ihan tavallinen..."

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Paavalin seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala julkaisi Instagramissa kuvan kämmenestään-

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu pastori Kari Kanala tunnetaan jalkapallofanina, eikä tuoreen Huuhkajat-pelin lopputulos jäänyt häneltä huomaamatta. Kanala julkaisi vastikään kuvan kämmenestään, ja kuvan ohessa hän paljastaa kätelleensä vastikään kyseisellä kädellä Huuhkajien tähtipelaajia.

– Näetkö tämän käden? Se näyttää tavalliselta. Silti se ei ole ihan tavallinen käsi, koska sillä on kätelty eilen Teemu Pukkia, Glen Kamaraa ja Pyry Soiria, Kanala kirjoittaa.

Kirkkoherra kertoo päivityksessään kiittäneensä henkilökohtaisesti pelaajia upeasta suorituksesta pelissä, jonka myötä suomalaisjoukkueelle aukesi paikka ensimmäistä kertaa jalkapallon arvokisoihin. Suomi esiintyi ratkaisevassa ottelussa Liechtensteinia vastaan vakuuttavasti, ja otti monien vuosien jälkeen omansa. 

– Sanoin kaikille kiitos. Hekin sanoivat kiitos. Joukkue ja kannattajat ovat yhtä. Me mennään kisoihin, Kanala kirjoittaa.Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja