Kardashianien perhe muistelee edesmennyttä Robert Kardashiania: "En ole surullinen enää"

Kardashienin perheen pää Robert Kardashian Senior kuoli vuonna 2003 ja olisi täyttänyt tänä vuonna 22. helmikuuta 80 vuotta. 

Seurapiiriperhe Kardashian kunnioittaa edesmenneen Robert Kardashian Seniorin muistoa, sillä hän olisi täyttänyt 22. helmikuuta 80 vuotta. Robert kuoli 59-vuotiaana 30. syyskuuta 2003 lähes kaksi kuukautta sen jälkeen, kun hänellä oli diagnosoitu ruokatorven syöpä.

Robertin tytär Khloé Kardashian, 39, jakoi isänsä syntymäpäivänä Instagramissa videon, jossa on yhteisiä muistoja. 

– Tulen ikuisesti pitämään tilaa sinulle. Hyvää syntymäpäivää isä. Rakastan sinua. Kiitos kaikesta. Jokainen muistosta. Jokaisesta oppitunnista. Jokaisesta naurusta. Jokaisesta unssista rakkautta. Kiitos, Khloé kirjoitti koskettavasti. 

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tätä audiota voi pitää surullisena tai kauniina. Valitsen kauneuden. En ole surullinen enää. Totta kai kaipaan häntä joka ikinen päivä ja toivoin, että hän tapaisi lapsemme, mutten ole surullinen. Itseasiassa olen siunattu, kun sain viettää 19 vuotta uskomattomimman miehen kanssa, jonka olen koskaan tuntenut. Jotkut ihmiset eivät ikinä saa sellaista. Me saimme! Kiitos, kun valitsit uskomattomimman äidin olemaan vierellämme, Khloé jatkoi. 

Robertin toinen tytär Kim Kardashian, 43, muisti isäänsä jakamalla Instagramiin yhteisen laskettelukuvan, jossa on myös hänen siskonsa Kourtney Kardashian, 44.

– Hyvää taivaallista syntymäpäivää isä. En voi uskoa, että olisit 80 vuotta tänään. Jos olisit täällä, niin menisimme laskettelemaan juhliaksemme! En voi lasketella ajattelematta sinua. Tulen aina muistamaan reissut ja muistot, jotka meille loit, enkä ikinä pidä noita hetkiä itsestäänselvyytenä. Jumala todella siunasi meitä uskomattoman huomaavaisella, kärsivällisellä, hauskalla, karismaattisella, rakastavalla ja kiltillä isällä, Kim kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Robertin poika Robert Kardashian Junior, 36, jakoi niin ikään vanhan kuvan Instagramissa isästään ja äidistään Kris Jenneristä, 68. 

– Hyvää syntymäpäivää isä! Kiitos, että annoit minulle vain hyviä muistoja kanssasi. Kaipaan sinua joka päivä. Rakastan sinua niin paljon, Junior kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Robertin entinen vaimo Kris onnitteli edesmennyttä ex-miestään Instagramin tarinat-osiossa ja jakoi koko perheestä vanhan potretin. 

– Hyvää syntymäpäivää Robert. Olisit niin ylpeä lapsistamme, ja tiedän, että olet aina kanssamme. Me kaikki rakastamme sinua ja kaipaamme sinua loputtomasti, Kris kirjoitti koskettavasti entiselle miehelleen. 

Kourtney oli ensimmäinen, joka jakoi kuvamuistoja Instagramissa isänsä kanssa ja onnitteli tämän syntymäpäivänä. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Isäni olisi tänään täyttänyt 80 vuotta. Mitä antaisinkaan saadakseni laulaa hänelle onnittelulaulun ja kuulla yhden hänen hauskoista vitseistään vielä viimeisen kerran. Hänellä oli paras huumorintaju ja hän teki elämästä niin hauskaa, kuten jokaisesta automatkasta, jokaisesta ateriasta, elokuvien katselusta. Meillä oli elokuvatreffit joka keskiviikkoilta, ja hän näytti minulle vanhan elokuvan joka viikko. Hän teki kaikesta niin hauskaa ja erityistä, Kourtney kirjoitti. 

Krisillä on Robertin jälkeisestä suhteestaan Caitlyn Jennerin  (ent. Bruce Jenner), 74, kanssa kaksi tytärtä: Kendall, 28, ja Kylie Jenner, 26.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat