Mainos

Karalahdelle syyte törkeästä huumausainerikoksesta

Poliisi epäili Karalahden myös käyttäneen kokaiinia marraskuussa 2006 otetun valokuvan perusteella. Näyttö ei kuitenkaan riittänyt syytteeseen.

Jääkiekkoilija Jere Karalahti saa syytteen törkeästä huumausainerikokseta. Espoon kihlakunnansyyttäjä Erkki Huhtala kertoi tänään nostavansa syytteen Karalahtea ja 18 muuta syytettyä vastaan.

Karalahden rikosepäily liittyy laajaaan amfetamiinivyyhteen. Bandidosiin kytkeytyvä suomalais-virolainen liiga on tuonut Suomeen yli 20 kiloa amfetamiinia ja lisäksi muutamia satoja grammoja kokaiinia viime vuoden aikana.

Poliisi epäilee, että kaikkiaan laajan rikollisliigan kautta olisi kulkenut jopa 200 kiloa amfetamiinia vajaan kahden vuoden aikana.

Syyttäjä ei vielä täsmennä, mitä Karalahden epäillään tehneen. Tekoajan tiedetään olevan 5-13.7.2007.

Jutun oikeuskäsittely alkaa tiistaina 29.1. Espoon käräjäoikeudessa, jonka alkuistunnot pidetään Vantaan vankilassa. Oikeudenkäynti kestää ainakin helmikuun puoliväliin.

Karalahti kuvattiin kokaiinin kanssa - ei näyttöä

Poliisi epäili Karalahden myös käyttäneen kokaiinia erään valokuvan perusteella, mutta siltä osin Karalahti ei saa syytettä.

Kuvassa Karalahti istuu Cannonball MC:n moottoripyöräjengin tiloissa pöydän ääressä ja pöydällä on muutama gramma kokaiinia; kolme "viivallista" kokaiinia ja rullalla oleva 20 euron seteli. Kuva on otettu marraskuussa 2006.

Valokuvassa on myös toinen henkilö, jota ei ole kyetty tunnistamaan.

Poliisitutkinnassa Karalahti kiisti liittyvänsä mitenkään valkoiseen aineeseen. Muihin asiaan liittyviin olennaisiin kysymyksiin hän on vastannut "En kommentoi".

Karalahti on kiistänyt asian ja huumeet voivat kuulua jollekin muulle. Syyttäjä katsoo, että Karalahti puhuu puhelimeen ja on mahdollista, että hän on istunut nojatuolille puhelun johdosta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.