Kapteeni Kimi villitsi fanit päättäväisyydellään, mutta Räikkösen mukaan huvittava seikkailu ymmärrettiinkin väärin – ”Se meni vähän toisinpäin”

Kimi Räikkösen ja ratavirkailijoiden yhteispeli Silverstonen harjoitusten keskeytyksen jälkeen näytti varsin toimivalta, mutta suomalaiskuskin mukaan laiva oli kaikkea muuta kuin hallinnassa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Iso-Britannian GP suorana 12.-14.7.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Iso-Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Räikkösen auto jäi ensimmäisissä treeneissä pahaan paikkaan radan varteen moottoririkon takia. Ratavirkailijat saapuivat työntämään Alfa Romeota varikolle, mutta matka osoittautui varsin pitkäksi.

Kimi istahti autonsa keulan päälle kääntelemään rattia, kun ajokkia työnnettiin perä edellä kohti vanhaa varikkoaluetta. F1-fanit riemastuivat suomalaisen olemuksesta, joka muistutti viittelöinteineen päättäväistä merikapteenia.

– ”Tiputtakaa minut kaljapisteelle, tuonne noin”, yksi faneista tekstitti.

Räikkösen mukaan tilanne ei kuitenkaan ollut ihan näin hyvin hänen hallussaan. Ohjeita hän ei ainakaan miehistölleen jaellut.

– Kyselin lähinnä, että mihinkä pitäisi ohjata. Se meni vähän toisinpäin varmaan. Oli aika hankala kuulla siinä, ja sitten vaihtui koko ajan työntäjät. Mutta löydettiin perille, Räikkönen hymyili C Morelle.

Alfa Romeo joutui vaihtamaan Räikkösen autoon aiemmin käytössä olleen moottorin. Hän ajoi toisissa harjoituksissa 32 kierrosta ja oli treenien 13:s.

Lue myös:

    Uusimmat